Corp mumificat, găsit pe un câmp în Italia. O combină de treierat a trecut peste el

Cadavrul mumificat al unui bărbat a fost găsit pe un câmp din Verdello, provincia Bergamo, în seara de vineri, 21 octombrie. Trupul era în stare avansată de descompunere și pentru faptul că după deces o combină de treierat a trecut peste el. Victima este un cetățean de origine străină care a dispărut din Milano în urmă cu două luni, dar autoritățile italiene nu au dat publicității identitatea și naționalitatea bărbatului.

Trupul neînsuflețit a fost găsit într-un lan de porumb din Verdello, informează Corriere della Sera. Corpul este într-o stare avansată de descompunere și pentru că, după moartea sa, a fost zdrobit accidental de o combină de treierat. Șoferul combinei agricole nu l-a văzut probabil și a trecut peste el.

Locul în care a fost găsit corpul mumificat. Sursa foto: Corriere Bergamo

Carabinierii companiei Treviglio l-au identificat din documentele pe care le-au găsit asupra lui, dar nu a fost făcută publică naționalitatea bărbatului. Deocamdată se știe doar că este de naționalitate străină, ar fi avut 40-50 de ani și că era dat dispărut din Milano de câteva luni de zile.

Descoperirea macabră a fost făcută de o femeie care își plimba câinele. Corpul era în poziția culcat, cu capul întors într-o parte. Se afla la aproximativ o sută de metri de șosea, pe via II Giugno, o zonă rezidențială și cu siguranță nu o zonă de tranzit.

Strada de-a lungul căreia se întinde lanul de porumb în care a fost găsit corpul mumificat. Sursa foto: Corriere Bergamo

Străinul a ajuns în zonă dintr-un motiv anume, care urmează să fie stabilit, cu excepția cazului în care cineva a dus corpul acolo când bărbatul era deja mort și l-a aruncat când porumbul era mare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mai există posibilitatea ca bărbatul să se fi simțit rău și nu a mai reușit să ceară ajutor. Toate ipotezele sunt probabile și luate în calcul de anchetatori. Procurorul de caz a dispus efectuarea autopsiei.