Corpul fără viață al unei femei, care se presupune a fi o tânără română, a fost găsit pe o plajă din sudul Italiei

Macabra descoperire a avut loc în jurul orei 7:00 din această dimineață de marți, 26 iunie 2018, pe o plajă din localitatea siciliană Spadafora, provincia Messina, unde un pescar din zonă a găsit corpul unei tinere femei între două bărci.

Potrivit ziarului local Messina Oggi, trupul fără suflet ar fi al unei femei de origine română, în timp ce alte surse spun doar că se presupune că femeia ar fi străină, probabil din Europa de Est și că nu se cunoaște identitatea sa.

Conform celor relatate de ziarul online Stretto Web, femeia decedată ar avea între 25 și 35 de ani iar corpul său se pare că a fost adus de apele mării la mal. Aceeași sursă a publicat și o imagine cu corpul fetei întins pe plajă, imagine care, trebuie să vă avertizăm că poate avea un impact emoțional puternic asupra celor care o privesc. Cine dorește să vadă imaginea, în speranța că recunoaște tânăra femeie și poate ajuta carabinierii la identificarea sa, o poate vizualiza dând click aici.

Carabinierii din localitate investighează acum pentru a descoperi identitatea tinerei și modul în care a decedat, ajutați de medicul legal care a declarat că pe corp nu s-au găsit semne vizibile de violență și că decesul ar fi avut loc cu circa 12-16 ore înainte.

Distribuie acest articol