Costel Pavel, mort în Italia la doar 36 de ani. Apelul familiei îndurerate

Un bărbat român în vârstă de 36 de ani, a fost găsit decedat la domiciliul său, în provincia Palermo din sudul Italiei. Costel Pavel era originar din Iași și lucra în Sicilia ca lucrător agricol. Sâmbătă, 4 august, a fost găsit decedat în casă din motive încă necunoscute, ne-au declarat familiarii.

„Nu știm încă exact cauza morții fratelui meu, este o anchetă în curs, așteptăm să ne contacteze autoritățile și să ne dea detalii despre moartea sa”, ne-a spus Florina, sora lui Costel, la telefon.

Născut în octombrie 1982 la Prisăcani, în județul Iași, Costel și-a găsit sfârșitul pe meleaguri străine, departe de familie și de cei dragi. Părinți devastați la aflarea veștii pe care nicio mamă și niciun tată nu ar trebui să le primească vreodată, frați, surori, prieteni, îl plâng încercând să înfrunte această durere.

Costel Pavel nu avea contract de muncă și nici rezidență în Italia, de aceea, procedurile și costurile de repatriere vor fi mari pentru familiarii săi, cărora le-a fost transmis de către autorități că trebuie să se prezinte cât mai curând pentru a ridica trupul neînsuflețit.

Prin urmare, sora lui Costel, Florina, pune la dispoziția tuturor celor care înțeleg prin ce trec acești oameni în aceste momente, a tuturor celor care sunt dispuși și vor să îi ajute, un număr de cont bancar în care se pot face donații. Astfel încât, trupul fără suflare al românului nostru să fie înmormântat în pământul natal, într-un loc în care mama sa să-l poată jeli și să-i aprindă o lumânare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Contul este deschis la Banca Transilvania, pe numele Calancea Florina

  • IBAN : RO50BTRL02401201D42137XX;

Familiarii pot fi contactați la numerele de telefon:

  • 0040770232814;
  • 004075 2563221.