Crimă în cazul femeii românce găsită moartă în casă la Palermo. Investigatorii presupun că a fost strangulată

Era ziua de 9 octombrie când o femeie română în vârstă de 28 de ani a fost găsită moartă în casa în care locuia cu soțul și fetița de 11 luni, din via Sciolino, localitatea Cerda, din provincia Palermo.

Femeia este Alina Elena Biță, iar trupul neînsuflețit fusese găsit de către soțul său în jurul orelor 12.00 a acelei zile. Echipele medicale sosite la fața locului nu au putut face altceva decât să constate decesul conaționalei noastre.

Dar dacă la primele constatări părea că un anevrism cerebral a condus la moartea tinerei mame de la Cerda, că aceasta s-a simțit rău și a murit singură în casă, analize mai amănunțite asupra corpului duc la presupunerea că Alina a fost ucisă.

În urma analizelor au fost descoperite de către medicul legist semne stranii în jurul gâtului iar aceste vânătăi de pe gâtul femeii îi fac pe carabinierii de la compania din Termini Imerese care conduc investigațiile, să presupună că Alina Elena Biță a fost strangulată.

Procurorul adjunct Paolo Napolitano a dispus o autopsie care va clarifica cu exactitate cauzele morții, informează palermomania.it.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Carabinierii l-au interogat pentru mai multe ore pe soțul româncei și au făcut reconstituirea faptelor petrecute în dimineața zilei de 9 octombrie care au dus la descoperirea trupului neînsuflețit al Alinei.

În acea dimineață, vecinii au fost alertați de plânsul continuu al fetiței de 11 luni și au bătut la ușa conaționalei noastre. Neprimind niciun răspuns l-au sunat pe soțul femeii, care lucra pe câmpurile de lângă Cerda, și au chemat carabinierii. Bărbatul ar fi fost primul care a ajuns acasă, a deschis ușa și jos în dormitor a descoperit trupul Alinei care zăcea moartă, cu fața la pământ. Alături de femeie, fetița plângea din interiorul pătuțului ei și cel mai probabil a asistat la agresiunea care a avut loc împotriva mamei sale.

Distribuie acest articol