Crimă oribilă în Italia, un bărbat român i-a tăiat gâtul altui român în parcarea unui centru comercial

Un bărbat de naționalitate română, în vârstă de 43 de ani a ucis sâmbătă, 15 septembrie, la Roma, pe un alt român, de 47 de ani, cu o bucată de sticlă spartă. Criminalul, i-a provocat conaționalului său o profundă tăietură în zona gâtului. Cei doi, fără domiciliu în Italia, s-au certat din motive banale, relatează Corriere della Sera.

Sânge și teroare în zona parcării subterane a unui supermarket aglomerat ca în fiecare sâmbătă după-amiază de copii și familiile lor

Teroare în capitala Italiei, în cartierul Monti Tiburtini, unde, în parcarea subterană a centrului comercial Panorama din via Pietralata, Gheorghiță Tudorache l-a ucis cu bestialitate pe Mihai Condrat după ce între cei doi a izbucnit o ceartă din motive banale.

Mihai Condrat, a fost ucis cu o bucată de sticlă spartă de Tudorache, care imediat a fost arestat de către poliție. Victima a fost lovită în zona gâtului iar rana i-a provocat o puternică hemoragie care a dus în puține minute la decesul său.

VIDEO AICI.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Personalul medical de la 118 care a sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru Mihai Condrat.

Criminalul a fost identificat, blocat și arestat de carabinierii companiei Montesacro. El este acuzat de omor voluntar. Cei doi protagoniști sunt fără un domiciliu stabil în capitala italiană.