Crimă oribilă în Italia, un bărbat român i-a tăiat gâtul altui român în parcarea unui centru comercial

Un bărbat de naționalitate română, în vârstă de 43 de ani a ucis sâmbătă, 15 septembrie, la Roma, pe un alt român, de 47 de ani, cu o bucată de sticlă spartă. Criminalul, i-a provocat conaționalului său o profundă tăietură în zona gâtului. Cei doi, fără domiciliu în Italia, s-au certat din motive banale, relatează Corriere della Sera.

Sânge și teroare în zona parcării subterane a unui supermarket aglomerat ca în fiecare sâmbătă după-amiază de copii și familiile lor

Teroare în capitala Italiei, în cartierul Monti Tiburtini, unde, în parcarea subterană a centrului comercial Panorama din via Pietralata, Gheorghiță Tudorache l-a ucis cu bestialitate pe Mihai Condrat după ce între cei doi a izbucnit o ceartă din motive banale.

Mihai Condrat, a fost ucis cu o bucată de sticlă spartă de Tudorache, care imediat a fost arestat de către poliție. Victima a fost lovită în zona gâtului iar rana i-a provocat o puternică hemoragie care a dus în puține minute la decesul său.

- Continuarea articolului după publicitate -

VIDEO AICI.

Personalul medical de la 118 care a sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru Mihai Condrat.

Criminalul a fost identificat, blocat și arestat de carabinierii companiei Montesacro. El este acuzat de omor voluntar. Cei doi protagoniști sunt fără un domiciliu stabil în capitala italiană.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos