Cristi Popa confirmat ca fiind și autorul violului din Villa Borghese în urma testului ADN

Cristi Popa, tânărul român de 25 de ani arestat în după-amiaza de sâmbătă, 7 octombrie 2017, fiind suspectat că a violat și jefuit cel puțin trei femei în 15 zile, este acuzat acum de un alt viol care a avut loc în parcul Villa Borghese, în data de 18 septembrie 2017, după ce rezultatul testului ADN a ieșit pozitiv în comparația cu cel găsit pe lenjeria victimei sale.

Potrivit autorităților citate de ziarul Il Messaggero, Cristi Popa a imobilizat și violat o femeie fără adăpost de 57 de ani, de naționalitate germană, în interiorul parcului din centrul capitalei italiene, în același mod în care a abuzat și de celelalte trei femei care se prostituau pe via Salaria.

Acel „modus operandi” folosit de tânărul infractor român în agresiunile de pe via Salaria, i-a împins pe anchetatori să-l bănuiască și de violarea femeii fără adăpost din Villa Borghese iar testul ADN a confirmat astăzi suspiciunile autorităților.

Femeia de 57 de ani a fost violată de tânărul român în jurul orei 0:00 a zilei de 18 septembrie, într-o zonă a parcului care nu este luminată și unde de obicei își caută adăpost oamenii străzii. Potrivit sursei citate, Cristi Popa s-ar fi apropiat de ea, oferindu-i de băut, apoi ar fi început să o agreseze și să o violeze, lăsând-o în stare de șoc, legată cu o pereche de șireturi.

Bărbatul a fost oprit de polițiști în după-amiaza zilei de 7 octombrie pe via Salaria, acesta aflându-se la bordul unui scooter negru, marca Kymco, care corespundea perfect cu cel descris de victimele sale de pe via Salaria și care a fost înregistrat și de camerele de filmat din zona în care a avut loc ultima agresiune, în data de 5 octombrie.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Potrivit autorităților, Cristi Popa locuia într-o fabrică abandonată din localitatea Monterotondo, provincia Roma, unde în urma percheziției anchetatorii au găsit telefoanele mobile jefuite de la victimele sale.

Tânărul infractor se află acum în arest preventiv în penitenciarul Regina Coeli, în așteptarea unei decizii din partea procuraturii.