Cristian, ucis în Italia de o mașină în timp ce mergea pe marginea drumului

Tragicul accident a avut loc în jurul orei 16:15 din această după-amiază de marți, 16 aprilie 2019, pe via Varolato din localitatea italiană Capaccio Paestum, provincia Salerno.

Cristian Olaru, un cetățean român a cărui vârstă nu a fost specificată de autorități, a fost secerat de un automobil marca BMW în timp ce mergea pe marginea străzii. Trupul conaționalului nostru s-a izbit întâi de parbrizul mașinii, apoi a fost aruncat de impactul cu autovehiculul într-un canal din afara carosabilului. Viața bărbatului român a fost curmată pe loc, relatează stiletv.it.

La volanul automobilului BMW se afla un tânăr antreprenor în domeniul agricol din zonă, care s-a oprit și a chemat imediat o ambulanță. Personalul medical sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului român.

Carabinierii din localitatea Capaccio Paestum, coordonați de căpitanul Francesco Manna de la Compania de Carabinieri din Agropoli, anchetează acum pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la această tragedie.

@rotalianul