Cristina Dinu, câștigătoare în Italia a turneului internațional de tenis feminin de la Tarvisio

Cristina Dinu, în vârstă de 28 de ani, numărul 510 WTA) a câştigat turneul internațional de tenis feminin ITF de la Tarvisio (Italia), dotat cu premii în valoare de 25 000 de dolari, după ce a învins-o în finală pe brazilianca Gabriela Ce, principala favorită, cu 6-2, 6-0.

„Regina Cupei Tarvisio este Cristina Dinu”, scriu italienii de la Rai News. O victorie surpriză în finala celui de-al 7-lea turneu internațional feminin „Cupa de tenis Città di Tarvisio” care tocmai s-a încheiat.

Jucătoarea română (510 WTA) a obţinut victoria după o oră şi 17 minute, în faţa unei adversarei mult mai bine cotate (250 WTA).

Cristina Dinu o învinsese pe Ce şi în precedentele două dueluri, în 2015, în optimi la Bad Saulgau (Germania), cu 6-3, 6-4, şi anul acesta la Antalya, cu 6-3, 6-0, în finală.

Dinu a ajuns la 21 de titluri ITF în carieră, dintre care patru sunt la turnee de 25.000 de dolari.

- Continuarea articolului după publicitate -

Cristina Dinu, una dintre cele mai în formă jucătoare de tenis din România

În 2021, sportiva din România a evoluat exclusiv la turnee ITF din Antalya, reușind să-și adjudece trofeul la două din ultimele trei.

Astfel, Cristina Dinu a bifat 12 victorii din 13 meciuri jucate și poate fi numită chiar jucătoarea de tenis a momentului în România, în ciuda nivelului destul de scăzut al competițiilor în care evoluează.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos