Cristina, românca moartă în Italia sub ochii fetiței sale de numai 3 anișori. „Prea devreme ai zburat în Rai!”

Maria Cristina Bejenaru, o româncă de 43 de ani rezidentă în Roma, și-a pierdut viața luni, 3 iulie, în fața fiicei și partenerului ei. Cristina se afla împreună cu fetița sa de 3 ani, nepoata de 16 ani și partenerul ei, Michele, petrecând ziua în natura idilică a parcului natural Bracciano-Martignano din regiunea Lazio.

Fetița de 3 ani era a Cristinei, iar adolescenta de 16 ani era nepoata sa, nu invers, așa cum s-a vehiculat în mod greșit în presa italiană.

romanca-moarta-italia-20230705
Cristina Bejenaru împreună cu partenerul ei, Michele, și fetița lor, Sofia. Sursa foto: profilul Facebook

Cristina era originară din Săcăleni, comuna Poienari, județul Neamț. Împreună cu Michele era proprietara pizzeriei CriCri – Beach Restaurant, de pe Lungomare Duilo 4, Roma.

Luni, 3 iulie, erau în ziua lor liberă și după ce au servit prânzul, Cristina și nepoata de 16 ani au intrat să facă baie în apele lacului Martignano.

După câteva secunde, ambele au început să se simtă rău. Nepoata sa de 16 ani, care era cu ea în apă, a început să se simtă slăbită și a cerut imediat ajutor. Din fericire, a fost văzută și salvată de niște tineri prezenți în apropiere. Tânăra a fost transportată de urgență cu elicopterul la policlinica Gemelli din Roma.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Pentru Cristina nu s-a mai putut face nimic. Ea a decedat sub ochii disperați ai partenerului său și ai fetiței sale de numai 3 anișori.

700-2023070514350
Cristina Bejenaru. Sursa foto: profilul Facebook

Pierderea subită a partenerei sale și incapacitatea de a-i salva viața a fost un șoc profund pentru Michele, având în vedere cât de repede s-a produs totul.

La fața locului, pe lângă personalul medical de la 118, au sosit și carabinierii din Bracciano. Medicul legist care a intervenit alături de militari trebuie acum să stabilească cauza exactă a decesului. Autopsia poate dezvălui dacă victima și nepoata sa au mâncat ceva în mod particular care le-a cauzat o congestie.

Această tragedie a șocat comunitatea, Cristina Bejenaru era extrem de iubită de rude, colegi și prieteni. Pe profilul ei Facebook se pot citi multe mesaje de condoleanțe deosebit de emoționante.

Giuseppe a scris: „Dragă Cristina, îmi pare rău, dar cu greu reușesc să înțeleg această viață. Rar am cunoscut în viața mea o persoană atât de altruistă ca tine. Aveai un zâmbet pentru toți, aduceai bună dispoziție în jurul tău, găseai mereu soluții la toate problemele și evitai conflictele.

Am avut onoarea de a lucra alături de tine și de a împărtăși armonia la locul de muncă. Am știut întotdeauna că ai înțeles adevăratul sens al vieții și că apreciezi acest dar, conștientă că totul poate sfârși în orice moment. Ai fost o lucrătoare admirabilă, ai pus mereu dragoste în ceea ce făceai, iar sacrificiile tale și-au arătat roadele.

Îmi pare rău că nu am venit să te vizitez în restaurantul tău, nu am consolidat prietenia noastră, dar viața e așa, fiecare este ocupat cu lucrurile lui, cu familiile și cu propriile obligații.

Ai construit o familie minunată alături de partenerul tău și ați avut o fetiță frumoasă pe nume Sofia, care acum nu o va mai avea pe mama ei alături. Ceea ce simt și trebuie să spun este că îi trimit un îmbrățișare puternică Sofiei și iubitului tău, Michele, care sper că va avea forța să meargă mai departe. E sfâșietor, te iubesc și te voi păstra în inima mea, dragă Cristina, ești o soră pentru mine și vei continua să fii mereu!”

Și Tina a transmis un frumos mesaj de adio: „Când anumite știri tragice sosesc pe neașteptate, ca un fulger pe un cer senin, e greu de crezut și nu poți decât să fii șocat și supărat. Cristina Bejenaru, tânără, frumoasă, veselă, însorită, prietenoasă, prea devreme ai zburat în Rai!

O ieșire cu familia ta frumoasă și iubitoare s-a transformat într-o tragedie. Aveai o viață înainte pentru a te bucura să-ți faci meseria cu multă pasiune, mereu cu zâmbetul pe buze și atentă la diversele nevoi ale clienților tăi. Oricine a avut plăcerea de a te cunoaște, a simțit că îți era prieten de multă vreme. Odihnește-te în pace, veghind mereu la frumoasa ta prințesă! Te voi purta în gând pentru totdeauna! Ciao, Cristina!”