Italia: Cristina, tânăra îngrijitoare română mamă a 2 copii ucisă pe trecerea de pietoni

Tragedia a avut loc în nordul Italiei pe strada provincială care face legătura între Busca și Cuneo, în dreptul fracțiunii Roata Rossi, în seara zilei de ieri, 7 ianuarie 2018, când o tânără îngrijitoare română a fost ucisă pe trecerea de pietoni în urma unui accident rutier.

Cristina Constantin, tânăra decedată în tragicul accident. Sursa foto: Facebook

Cristina Constantin, în vârstă de 35 de ani, mamă a doi copii, originară din Cotnari, a sosit în Italia în urmă cu numai două luni și lucra ca badantă la o bătrână din Roata Rossi. Cei doi copii ai Cristinei, un băiat de 11 ani și o fetiță de 7 ani, rămăseseră în grija mamei sale, la Cotnari, conaționala noastră fiind divorțată de ceva timp.

În jurul orei 18.30 de ieri seară, Cristina se afla peste drum de casa unde lucra, la mică distanță de intersecția cu Via Basso și se pregătea să traverseze strada când a fost lovită în plin de o mașină. În accident a mai fost implicată și o altă mașină, pe lângă cea care a ucis-o pe conaționala noastră, relatează ziarul La Stampa.

Intervenția personalului medical de pe ambulanță a fost inutilă, conaționala noastră decedând pe loc după ce a fost lovită de automobilul despre al cărui șofer nu s-au publicat informații încă.

Potrivit celor declarate de sora Cristinei, care locuiește la Londra și care se pregătește să se întoarcă în România pentru înmormântare, mama lor va veni mâine în Italia pentru procedurile de rigoare și pentru a lua trupul neînsuflețit al fiicei sale în România.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Redacția Rotalianul – Revista Românului din Italia transmite cele mai sincere condoleanțe familiei Cristinei Constantin și îi asigurăm de tot sprijinul nostru.

Distribuie acest articol