Un cuplu de români din Italia își construia în mod abuziv o vilă pe malul mării

Doi români, soț și soție, au fost denunțați în Italia după ce s-a constatat că își construiau fără nicio autorizație din partea statului italian o vilă în localitatea Foce Sele (Capaccio Paestum) din provincia Salerno.

Conform publicației L’Occhio di Salerno, agenții de la Poliția din Capaccio Paestum coordonați de căpitanul Natale Carotenuto, în dimineața zilei de miercuri, 11 septembrie, au pus sechestru pe construcția celor doi proprietari români și au declarat-o abuzivă.

În comunicatul autorităților se arată că în localitatea Foce Sele, pe un teren aflat în apropierea pădurii de pini au fost descoperite lucrări de zidărie prin care urma să fie construită în cele din urmă o adevărată vilă, menită să fie folosită drept casă de vacanță. Construcția se afla la doi pași de malul mării, menționează sursa citată.

Structurile erau complet abuzive și nu aveau nicio autorizație, după cum prevede legislația urbanistică actuală din Italia.

Acțiunea ilegală a soților români a fost sesizată autorității judiciare competente în așteptarea unei proceduri penale și a fost emis un ordin de demolare din partea administrației publice din Capaccio Paestum.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Un cuplu de români din Italia își construiau în mod abuziv o vilă pe malul mării, în provincia Salerno. Foro: L’Occhio di Salerno