Curier român din Italia grav rănit în timp ce livra un pachet

Un curier român în vârstă de 39 de ani s-a rănit grav luni, 3 octombrie, în timp ce livra un pachet la domiciliu unei persoane din Manziana, localitate din apropierea orașului Roma. Conaționalul nostru s-a urcat pe un gard de beton care s-a prăbușit sub greutatea lui și o bucată de fier beton i-a intrat în torace, informează Fanpage.

Bărbatul lucrează la o firmă de logistică și în momentul incidentului făcea livrări la domiciliu pe teritoriul provinciei Roma. Era în jurul orei 13.30 când a sunat la interfonul unei case, unde a fost nevoit să lase un pachet. Dar nimeni nu a răspuns.

Curierul s-a gândit că poate lăsa în siguranță coletul în fața ușii, pentru ca destinatarii, la întoarcere, să-l găsească și să aibă articolul imediat disponibil. S-a cățărat pe peretele de beton, care s-a prăbușit parțial sub greutatea lui și a rămas înțepenit într-un fier.

La locul incidentului a sosit o ambulanță dar având în vederea gravitatea stării în care se afla bărbatul a fost solicitat elicopterul, care a transportat victima în cod roșu, la Spitalul Policlinico Agostino Gemelli din Roma. Din cele relatate de sursa citată, cetățeanul român s-ar afla în stare gravă, dar viața nu-i este în pericol.

Pe lângă echipele medicale de la 118, la locul incidentului au fost prezenți carabinierii din Bracciano și colegii lor de la punctul de lucru al gării din Manziana pentru verificările care vor stabili cui îi va reveni responsabilitatea celor întâmplate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI