Cursuri gratuite în Italia pentru îngrijitoare, menajere și bone. O șansă în plus pentru găsirea unui loc de muncă

Asociația Nuova Collaborazione – Associazione Nazionale Famiglie Datori di Lavoro Domestico, în colaborare cu Ebincolf, organizează în mai multe orașe cursuri gratuite dedicate personalului casnic (îngrijitoare, menajere, bone) din Italia. Cursurile sunt gratuite și susținute de experți în domeniu.

Cursurile de formare sunt recomandate atât celor care intenționează să abordeze profesia de lucrător casnic, cât și celor care lucrează deja în acest sector. Programul se desfășoară în conformitate cu liniile directoare oferite de Ebincolf, participanții primind un certificat recunoscut pe întreg teritoriul național, care le atestă abilitățile și cunoștințele dobândite.

Orașele în care sunt organizate aceste cursuri în urma cărora menajerele, îngrijitoarele și bonele își vor dezvolta abilitățile, pregătirea teoretică și practică, sunt următoarele: Torino, Bergamo, Biella, Bologna, Brescia, Cagliari, Como, Firenze, Genova, Milano, Novara, Roma, Treviso, Vercelli, Verona. De asemenea, completând aici formularul de pe site-ul Asociației Nuova Collaborazione, persoanele interesate pot frecventa cursul și în modalitate online.

Înscrierile se fac accesând următorul link. Se alege sediul și se completează formularul: https://www.nuovacollaborazione.com/presentazione-corsi/sedi-dei-corsi/?fbclid=IwAR1-Gk-TV_b73jRwiio-IeqF3nhxEEDiFokqnZvUW0gXknqsq6Udxo3Sx1Q.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI