Cuscrul lui Dincă racolează fete pentru prostituție: „Ginerele meu ne duce în Italia, ne cazează și tu ieși la produs”

Postul de televiziune Antena 3 a prezentat luni, 23 septembrie, o înregistrare cu camera ascunsă în care are loc o discuție dintre o jurnalistă și cuscrul lui Gheorghe Dincă. Bărbatul are o fată măritată cu fiul cel mare al lui Dincă și nu a știut cu cine stă de vorbă.

Jurnalista Evghenia Kironaki și-a ascuns adevărata identitate, iar cuscrul lui Gheorghe Dincă a crezut că vorbește cu o eventuală victimă, cu o fată care ar putea fi trimisă „la produs” în Italia.

La întrebarea jurnalistei: „Și de cuscrul dumneavoastră ce știți? A făcut pentru prima dată ce a făcut?”, cuscrul lui Dincă a răspuns: „A făcut mereu, că lui îi plăcea tineretul, drăguța mea.”

Discuția este apoi despre fiul cel mare al lui Gheorghe Dincă, Daniel.

Cuscrul lui Dincă îi spune tinerei despre care credea că o poate racola: „Mergem până în Ineu, luăm mașina, dar fără mine nu plecați. Ne duce ginerele meu, cunoaște traseul, îl face de 17-18. Ne duce în Italia, ne cazează și ieși la produs. Are italieni, șmecheri mari. Cum ești tu de bine făcută, dacă te duci în Vicența, îți dă bani, cam 200 de euro pe noapte.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mai mult, el crede că va fi arestat și ginerele său: „Îl arestează și pe el. A luat fetele și le-a dus în Italia la produs”.

Despre caz:

Alexandra Mihaela Măceșanu, 16 ani și Mihaela Luiza Melencu, 18 ani, sunt două tinere din zona orașului Caracal, România, dispărute pe parcursul anului 2019, Luiza dispărând în data de 14 aprilie, iar Alexandra pe 24 iulie.

Alexandra Măceșanu a apelat serviciul de urgență 112 în ziua de 25 iulie 2019, la ora 11:05, reclamând că a fost răpită, sechestrată și violată într-o casă din Caracal. De-a lungul întregii zile, Poliția a încercat să identifice locul în care se afla Alexandra, dar a reușit acest lucru abia în cursul nopții următoare, și a putut executa un mandat de percheziție abia a doua zi la orele 6:00. În urma anchetei preliminare, a fost arestat proprietarul imobilului respectiv, Gheorghe Dincă, acesta recunoscând că le-a ucis pe cele două tinere.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20