Daniela, dispărută din Italia. Apelul disperat al fiului său: „De două luni nu mai știu nimic de ea”

Daniela Dorobanțu, originară din județul Craiova, este în Italia de 15 ani. Lucrează și locuiește la Bellona, în regiunea Campania iar de două luni, fiul său și prietenii nu mai știu nimic de ea.

Daniela are 50 de ani, este o femeie frumoasă și sociabilă. Lucrează ca îngrijitoare de bătrâni și locuiește cu chirie în Bellona. Florin, fiul său din România, de la sfârșitul lunii septembrie nu mai are nicio veste despre mama sa, telefonul este închis iar pe Facebook Daniela nu a mai fost online de pe data de 27 septembrie. Un aspect ciudat care ridică semne de întrebare având în vedere că femeia avea mulți prieteni cu care vorbea zilnic și ținea legătura cu ajutorul internetului.

Daniela Dorobanțu, 50 de ani. Foto: profilul Facebook

Fiul Danielei nu cunoaște adresa exactă a mamei sale și nici cea a locului de muncă, nu îi știe prietenele din Italia și nu are habar cui și unde să se adreseze pentru a avea vești despre mama sa. Un prieten de-al femeii românce ne-a semnalat faptul că Daniela spunea în ultimul timp că ar avea probleme de sănătate și că va trebui să se supună unei intervenții chirurgicale. Să fie Daniela pe un pat de spital, suferindă? Să nu poată da nici măcar un telefon? De ce nu și-a înștiințat fiul de acest lucru? De ce nu-i mai dă niciun semn de viață fiului și nici prietenilor săi? Întrebări care îl macină pe Florin și îl preocupă în egală măsură, de aceea face un apel la toți cei care o cunosc sau știu ceva despre Daniela Dorobanțu, la toți cei care au văzut-o în ultimele două luni de zile și care îi pot spune ceva despre ea.

Numărul de telefon la care poate fi contactat Florin, fiul Danielei Dorobanțu, este: 0040 770 103 069.

Oricine are informații despre Daniela este rugat să sune la numărul de mai sus, să ne contacteze pe pagina Facebook Rotalianul – Revista românului din Italia sau la email: contact@rotalianul.com.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI