O femeie din Italia a murit lângă mormântul fostului său soț chiar de Ziua îndrăgostiților

O pensionară în vârstă de 85 de ani, din Treviglio, provincia Bergamo (Lombardia), a murit luni, 14 februarie, chiar de Ziua îndrăgostiților, la mormântului fostului soț decedat cu 40 de ani în urmă. Femeia se prezenta în fiecare zi cu flori la mormânt, dar luni a făcut un infarct și nimeni nu i-a mai putut salva viața.

Se numea Erminia Dossi și a rămas văduvă la numai 45 de ani, cu șapte copii de crescut, relatează La Repubblica. Asta nu a împiedicat-o, însă, ca în fiecare zi să meargă la mormântul lui Giacomo, bărbatul pe care l-a iubit, să-i ducă flori și să spună o rugăciune.

Și pentru ca să nu lipsească vreo zi și-a cumpărat o locuință chiar lângă cimitirul din via Abate Crippa, unde era înmormântat bărbatul pe care nu a vrut nicicum să-l dea uitării.

Luni, 14 februarie, când peste tot în jur era o atmosferă care îndemna la dragoste, Erminia a mers să-i ducă flori lui Giacomo, așa cum făcuse mereu în ultimii 40 de ani. E greu probabil să înțelegem ce era cu adevărat în sufletul ei, cert este că la un moment dat a început să se simtă rău și a căzut la pământ. A fost găsită de o femeie care mergea cu flori la un mormânt. Erminia zăcea lângă piatra funerară pe care era scris numele fostului său soț.

Un lucrător din incinta cimitirului a încercat să-i acorde primul ajutor, apoi a sosit personalul sanitar de la 118, dar nimeni nu a mai reușit să o readucă la viață.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol