Descoperire macabră în Italia: Bărbat găsit spânzurat, cu picioarele legate și ochii acoperiți

Un incident șocant a zguduit orașul Trieste astăzi, duminică, 24 septembrie, când corpul unui bărbat a fost descoperit atârnat de gardul metal de protecție de pe artera principală de circulație a orașului în apropierea tunelului Valmaura, în direcția spre Muggia.

Bărbatul a cărui identitate nu a fost stabilită, era mort, spânzurat de bara de metal, deasupra unei prăpăstii, legat de picioare cu bandă adezivă și cu ochii acoperiți cu o bucată de material.

Descoperirea macabră a fost făcută de un grup de muncitori care efectuau lucrări de întreținere în acea zonă, informează La Repubblica.

700-202309249573 (4)
Sursa foto: La Repubblica

La locul incidentului s-au prezentat ambulanța, carabinierii, poliția, pompierii, precum și un medic legist. În plus, procurorul Maddalena Chergia a supervizat personal toate operațiunile de la fața locului.

Pentru a ușura procesul de investigare și a proteja scena, Protezione Civile a instalat un cort special în mijlocul autostrăzii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Corpul victimei a fost adus la sol de către pompieri și plasat sub cortul respectiv pentru examinarea detaliată de către medicul legist.

După primele verificări, s-a constatat că bărbatul prezenta numeroase traume la nivelul capului și tăieturi pe corp.

Victima, un bărbat cu vârsta cuprinsă între 40 și 50 de ani, prezintă semne evidente de tortură: arsuri pe piele și contuzii la nivelul capului, precum și tăieturi care par a fi rezultatul unor lovituri repetate.

Corpul bărbatului a fost găsit cu gâtul legat de bara de metal de pe marginea șoselei, cu o sfoară și picioarele imobilizate cu bandă adezivă.

Deși cadavrul nu prezenta semne de putrefacție, se estimează că a fost atârnat acolo în cursul nopții sau în acea dimineață.

Partea cea mai tulburătoare este că, așa cum sugerează modul în care a fost lăsat cadavrul, crima pare a avea un scop simbolic.

Corpul ar fi putut fi aruncat în prăpastia din apropiere, dar a fost intenționat expus într-un mod care să fie văzut de toți. Acest gest dă de înțeles că moartea victimei ar putea fi un mesaj sau un avertisment pentru alții.