Descoperire macabră în Italia, un bărbat își ținea mama moartă în congelator

Trupul neînsuflețit al unei pensionare în vârstă de 82 de ani a fost descoperit în după amiaza de marți, 22 noiembrie, într-un congelator dintr-o locuință situată în zona rurală a localității Ceglie Messapica, provincia Brindisi, regiunea Puglia. Fiul de 55 de ani al femeii este interogat de carabinieri.

Mama și fiul locuiau împreună și erau în grija Serviciilor sociale, menționează Today.

Descoperirea a avut loc după ce angajații unei cooperative care le făcea curățenie au transmis că de câteva zile bărbatul nu le mai permitea accesul în locuință. Militarii, sosiți la adresa respectivă în jurul orei 15:00, au descoperit cadavrul femeii în lada frigorifică.

Cadavrul pensionarei Maria Prudenza Bellanova a fost găsit încovoiat și congelat, de aceea medicul legist Nico Urso nu a putut stabili deocamdată data decesului. Corpul, încă înghețat, nu a fost scos din congelatorul care a fost transportat la morga din Francavilla Fontana. Va dura aproximativ 48 de ore înainte ca orice test de necropsie să poată fi efectuat.

Fiul bătrânei a fost dus la cazarmă și este interogat de carabinieri. Nu se știe dacă el a ucis-o pe bătrână sau femeia a murit din cauze naturale, iar fiul a ascuns cadavrul pentru a primi în continuare pensia mamei sale.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI