Descoperire macabră în Italia: Corpul dezmembrat al unei femei moarte de câteva luni, descoperit în apropierea unui cimitir

O descoperire îngrozitoare a fost făcută sâmbătă, 13 ianuarie, la Aurisina, în provincia Trieste, unde a fost găsit cadavrul unei femeii în stadiu avansat de descompunere, aproape scheletic.

Trupul a fost descoperit într-o zonă împădurită, lângă o grotă din apropierea cimitirului din Aurisina.

Potrivit rapoartelor inițiale, se presupune că resturile aparțin unei femei care a dispărut recent din localitate.

Corpul era parțial dezmembrat, lipsindu-i anumite membre, cum ar fi brațele și o picior, o situație probabil cauzată de animalele sălbatice din zona abundentă în faună.

De asemenea, capul victimei a fost găsit separat, la câțiva metri distanță de restul corpului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Medicul legist a estimat că victima ar fi avut cel puțin 50 de ani, o corporatură atletică și o statură scundă. Aceste caracteristici par să coincidă cu cele ale Cinziei Pecikar, o femeie din Aurisina care a dispărut cu câteva luni în urmă.

Familia ei a depus o plângere formală privind dispariția, dar de atunci nu au mai existat informații sau semnalări despre ea.

Pentru confirmarea identității, se va extrage ADN-ul din resturile găsite, ceea ce va ajuta la elucidarea circumstanțelor în care s-a petrecut acest tragic eveniment.

În acest moment, autoritățile investighează cazul și nu exclud nicio ipoteză, inclusiv cea a unui omor.

@rotalianul