Descoperire macabră în Italia, craniul unei femei a fost găsit pe malul unui râu

Un cuplu, în timp ce se plimba de-a lungul râului Po, în localitatea Motteggiana, provincia Mantova, a făcut o descoperire macabră, observând un craniu uman pe o porțiune de nisip unde apa s-a retras datorită secetei. Descoperirea a determinat alertarea imediată a forțelor de ordine.

Cei doi se plimbau pe plajă când au găsit craniul, care, conform primelor investigații, pare să aparțină unei femei. Acesta a fost confiscat și supus examinării medicilor legiști.

Potrivit informațiilor apărute în Corriere della Sera, cei doi au devenit curioși când au observat un obiect cu o formă neobișnuită ieșind de sub nisip.

S-au apropiat și au observat craniul unei persoane. Forțele de ordine au fost imediat alertate și s-au deplasat la fața locului.

Craniul se afla în apă de mult timp

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Carabinierii, pompierii și personalul medical de la 118 au intervenit pentru a delimita zona și a încerca să afle dacă există și alte părți ale scheletului.

Din primele analize, craniul pare să aparțină unei femei și ar fi stat în apă o perioadă considerabilă, deoarece suprafața sa este foarte netedă. Se pare că seceta din ultima perioadă a făcut ca apele râului să se retragă, iar craniul femeii să rămână prins în nisip.

Cert este că decesul a avut loc cu mai mult timp în urmă, având în vedere starea craniului găsit.

Trupul femeii ar fi putut ajunge în apă și la câțiva kilometri distanță de locul descoperirii, iar apoi curentul să o fi adus în locul respectiv.

Autoritățile lucrează pentru a stabili identitatea femeii și, mai ales, cauzele decesului.

De asemenea, vor fi verificate toate reclamațiile privind persoanele dispărute pentru a se constata dacă victima se află printre acestea.