Descoperire macabră în Italia: A cumpărat rulouri de la supermarket și a găsit o bucată de deget într-unul din ele

Un bărbat rezident în localitatea Lugo din provincia Ravenna a avut parte de un șoc în timp ce mânca niște rulouri de primăvară (involtini primavera) cumpărate de la un supermarket din Imola, provincia Bologna. Mai exact, consumatorul a găsit o bucată de deget într-unul din aceste rulouri, informează publicația italiană Corriere Romagna.

Macabra descoperire a fost semnalată carabinierilor în data de 19 noiembrie de către clientul nervos și dezgustat de ceea ce găsise în mâncarea sa. Militarii au dat startul unei anchete și au constatat că este într-adevăr vorba de o falangă a unui deget care avea și o unghie, iar la aspect seamănă din toate punctele de vedere ca fiind de proveniență umană.

Anchetatorii au trimis proba la laborator pentru a analiza ADN-ul și a constata cu certitudine că este vorba de un deget uman. Între timp, carabinierii au verificat și celelalte confecții de rulouri din supermarket pentru a decide dacă trebuie retrase de pe piață sau nu. Din fericire, se pare că este vorba doar de un caz izolat și celelalte confecții nu au fost afectate.

Ulterioare verificări au scos la iveală faptul că produsul a fost preparat în Barcelona, Spania, și este foarte probabil să fi ajuns în interiorul preparatului în urma unui accident de muncă petrecut în clădirea unde sunt fabricate aceste rulouri.