Di Maio, despre mașinile cu numere de România și Bulgaria care circulă în Italia: „Prea multe, le vom reduce”

Guvernul italian intenționează să ia măsuri pentru a reduce costurile asigurărilor auto, care în unele părți ale Italiei sunt „indecente”.

Într-un video publicat pe pagina sa de Facebook, vicepremierul și ministrul dezvoltării italian, Luigi Di Maio, anunță că va reduce pe teritoriul italian utilizarea mașinilor înmatriculate în țările din estul Europei, în special a celor din România și Bulgaria, a căror acoperire nu este la același nivel cu a asigurărilor practicate în Italia.

„Problema asigurărilor auto este una foarte importantă pentru mine și în acest moment, în calitate de ministru al Dezvoltării economice, lucrez la un proiect menit să prevadă scăderea costurilor acestor asigurări care, în unele zone ale Italiei, sunt indecente.”, a declarat vicepreședintele Consiliului, adăugând că va avea în vedere scăderea și limitarea numărului mașinilor înmatriculate în străinătate care circulă pe teritoriul Italiei, în special cele cu numere de România și Bulgaria, care sunt folosite chiar și de cetățenii italieni.

În video publicat de Di Maio pe pagina sa de Facebook despre argumentul asigurărilor auto se vorbește începând cu minutul 16:50

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ciao ragazzi. Pochi minuti per raccontarvi quello che stiamo facendo, visto che nessun organo di informazione lo fa! È importante che siate informati! Collegatevi

Posted by Luigi Di Maio on Friday, 12 October 2018