Gheorghe Dincă aducea fete românce în Italia. Mințite că vor avea grijă de bătrâni, erau obligate să se prostitueze

Noi detalii despre trecutul lui Gheorghe Dincă, zis Popicu, bărbatul din Caracal acuzat că a ucis două tinere, de 15 și de 18 ani, ies la iveală.

O femeie care a fost în apropierea lui Gheorghe Dincă la Bari a povestit pentru Realitatea TV cum acesta aducea tinere fete în Italia împreună cu ceilalți membri ai grupării. Fetele erau mințite că vor avea grijă de bătrâni dar erau trimise să se prostitueze.

Femeia povestește că Gheorghe Dincă își făcuse loc printre proxeneții din Bari, în Italia. Tinere românce, fără posibilități prea mari de angajare în țară, ajungeau aici cu promisiunea că vor îngriji bătrâni italieni.

Potrivit unor surse, Gheorghe Dincă ar avea interdicție de a călca în peninsulă

Gheorghe Dincă este căsătorit și are patru copii. Vecinii bărbatului declaraseră că soția lui Gheorghe Dincă, Elena, a plecat în urmă cu mai mulți ani în Italia, împreună cu copiii. Se pare însă că pentru o perioadă și Gheorghe Dincă a fost în Italia împreună cu familia sa.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La un moment dat, în Italia, Gheorghe Dincă a avut o aventură cu o altă femeie plecată din zonă și Poliția italiană i-a dat interdicție lui Gheorghe să mai calce în Italia pe o perioadă de 5 ani, după ce a fost acuzat că a vrut să o agreseze pe fiica femeii.

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu în vârstă de 15 ani și pe Luiza Mihaela Melencu, de 18 ani

Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu

„Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit nişte explicaţii. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreţine relaţii sexuale, au fost discuţii mai aprinse şi în urma acelor discuţii le-a lovit şi în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declaraţiile dânsului au venit de bună voie”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă.