Director din România despre diaspora: „Hoți, cerșetori și curve care trebuie întâmpinați cu șocuri electrice”

Inspectorul șef al Inspectoratului de Stat în Construcții Vrancea, Cristian Prescornițoiu, se întrece în invective la adresa românilor plecați în străinătate, pe pagina personală de Facebook. Despre cei care și-au anunțat prezența la mitingul din 10 august, Prescornițoiu spune că sunt niște „hoți, curve și cerșetori”, în opinia sa cei care muncesc în străinătate neavând ce să caute la miting.

Jurnaliștii de la Realitatea de Vrancea au publicat un video cu postările directorului de la ISSC Vrancea în care Cristian Prescornițoiu defăimează diasporenii care se pregătesc să meargă la mitingul din 10 august de la București: Fostul viceprimar Tudorel Trofin a făcut un colaj din postările lui Prescornițoiu, din care se poate lesne trage concluzia că preocupările domniei sale, ca angajat în subordinea Guvernului României, sunt puse în slujba cetățeanului care-i plătește salariul, fie din Diaspora, fie din țară (sic). Într-o altă postare, angajatul Guvernului e de părere că participanți la miting ar trebui întâmpinați cu pistoale cu șocuri electrice și tunuri cu apă.

VIDEO aici.

Cristian Prescorniţoiu se află la şefia Inspectoratului pentru Construcţii Vrancea de aproape două decenii, fiind intermitent ba inspector şef, ba adjunct al inspectorului şef. În actualul mandat a ajuns la conducere în 2016, după ce inspectorul şef Dragoş Micu a decedat. Conform ultimei declaraţii de avere, depusă în aprilie, el are trei case, mai multe terenuri şi o leafă lunară de 7.500 de lei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul