Dispariția misterioasă a unei femei românce din Italia. „Cum este posibil ca nimeni să nu bănuiască pe unde ar putea fi?”

O privești zâmbind din fotografii, alături de copiii și nepoții ei. O femeie frumoasă, aparent senină, matură, ajunsă la vârsta echilibrului și a înțelepciunii, o femeie de care, însă, nu se mai știe nimic de două săptămâni! Ce s-ar fi putut întâmpla în universul personal al acestei femei, că nu e de găsit? Unde s-ar putea ascunde și de ce, cine ar avea interes să o ascundă  împotriva voinței sale sau poate cu acceptul său?

Anișoara Avram, 59 de ani, este originară din Fântânele, județul Suceava, și a dispărut din Italia pe 24 martie 2018, înghițită de pământ, fără să dea semne că și-ar pregăti vreo plecare și fără să-i înștiințeze că ar fi luat o decizie de acest gen pe cei doi fii ai săi, Andrei și Andreea. Lucra ca îngrijitoare în Limbiate, provincia de Monza și Brianza, o localitate din apropierea orașului Milano. Era din 2004 în peninsulă, băiatul Anișoarei este în România iar Andreea, fiica ei, trăiește la Londra. Tocmai acesteia, Anișoara i-a trimis ultimul mesaj în dimineața dispariției, un mesaj care nu lăsa nimic de bănuit. Apoi, liniște! Telefonul rezultă închis, iar de Anișoara Avram nici urmă!

Anișoara Avram, 59 de ani, dispărută la data de 24 martie, din Italia. Cine are informații despre această persoană este rugat să informeze autoritățile

Andrei, a fost primul care a făcut publică dispariția mamei sale cu un mesaj pe Facebook:

„Apelăm la voi plini de speranță sperând că cineva a văzut-o pe mama noastră. Numele ei este Avram Anișoara (Anna știută de toate persoanele cunoscute). Ultima dată eu și sora mea am vorbit cu ea pe data de 24 martie în jurul orei 09.00. De atunci nu mai știm nimic de ea. Am depus și o plângere la poliția din Limbiate (orășelul în care mama noastră a lucrat foarte mult timp). Vă rugăm încă o dată la oricine are și cea mai mică informație să anunțe cel mai apropiat sediu de poliție sau să comenteze aici.”

Andreea, fiica Anișoarei a apelat și la emisiunea „Chi l’ha Visto” care prezintă la televiziunea italiană cazurile persoanelor dispărute și de foarte multe ori, munca lor dă și rezultate. Dar, deocamdată, „încă nu avem nici o veste”, ne spune Andrei, astăzi, 6 aprilie.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Atunci când mama sa a dispărut era o zi de sâmbătă, iar Andrei, își amintește că femeia avea liber sâmbăta și duminica de la serviciu, până la ora 18:00. Curioasă ca și noi, o persoană întreabă pe Facebook: Anișoara cred că ieșea când era liberă să se vadă cu fetele, cum este posibil că nici una dintre ele nu are nici cea mai mică bănuială pe unde ar putea fi?? Chiar și cel mai mic amănunt poate fi important! 

Pe pagina de Facebook a Anișoarei Avram în ultimele zile o persoană a publicat unele mesaje care au tulburat-o pe Andreea, fiica femeii dispărute: „Ai grijă pe cine ajuți. S-ar putea să te arzi!”, „Oamenii nu sunt ce par a fi!”, „La un om cu cât îi faci mai mult bine, cu atât îți face mai mult rău!”. Ce vrea să spună persoana care a publicat aceste mesaje? Știe ceva, are vreo bănuială în legătură cu dispariția misterioasă a Anișoarei Avram? Noi am încercat să o contactăm, dar nu am primit nici un răspuns. Iar de joacă sau de indus în eroare credem că nu este cazul potrivit, de aceea ne alăturăm fiilor Anișoarei și facem un apel la toți cei care ar putea avea cel mai mic amănunt sau bănuială de ceea ce s-ar fi putut întâmpla cu această femeie: mergeți la poliție, luați legătura cu Andrey Avram sau cu Andreea Iuliana Toderaș, orice informație, orice amănunt, poate avea o însemnătate deosebită!