Dispărut în Italia, apelul nepoatei sale: „Vă rog, ajutați-mă să dau de el!”

Într-un apel făcut pe Facebook de o tânără, într-un mare grup cu români din Italia, se specifica astăzi dispariția unui bărbat român și se făcea apel la toți cei care ar putea să dea o mână de ajutor la găsirea sa să o contacteze pe nepoata acestuia, Andrada Benea.

Andrada, scrie în textul său publicat pe grupul Românii din Italia:

„Dragi români, el este unchiul meu, s-a pierdut în Veneția. Fendea Ion este numele său, este bolnav și dezorientat. Nu știe unde e, am vorbit ultima oară la telefon, o doamnă susținea că e în Veneția, el nega. Nu mai răspunde la telefon și nu putem da de el. Vă rog, dacă auziți ceva de el, scrieți-mi. Vă mulțumesc!”

Contactată de redacția revistei noastre, Andrada, nepoata românului rătăcit, ne-a declarat:

„Unchiul meu are 47 de ani. Tranzita Italia, venea din Spania în România, iar pe autocar a făcut crize epileptice. A fost chemată salvarea și a fost internat sâmbătă (11.08.2018) la spital, în Padova, iar diminică dumineața la ora 07:00 (12.08.2018) a fost externat. Ieri în jur de ora 13:00 a României am vorbit ultima oară cu el și susținea că este în Spania. Deci el avea externarea în limba italiană, chiar dacă o doamnă a spus că este în Veneția, el spunea că imediat ajunge acasă la el, în Spania.

Pe grupurile unde am postat am primit niște informații că aseară la ora 7:00 era în zona Piazzale Della Stanga din Padova și tot ieri patronul de la magazinul românesc din Marghera ne-a spus că a trecut pe acolo. Nu s-a mai pierdut niciodată și nici nu știam că suferă de boala asta. Mereu s-a descurcat în altă țară, mai ales că este plecat de mulți ani.”

Fendea Ion, 47 de ani, dispărut în Italia. Oricine l-a văzut și are informații despre acest bărbat este rugat să o contacteze pe Andrada Benea pe profilul său de Facebook sau să ne scrie pe pagina Rotalianul – Revista românului din Italia.

Oricine l-a văzut și are informații despre acest bărbat este rugat să o contacteze pe Andrada Benea pe profilul său de Facebook sau să ne scrie pe pagina Rotalianul – Revista românului din Italia.