Dispărut în Italia, apelul nepoatei sale: „Vă rog, ajutați-mă să dau de el!”

Într-un apel făcut pe Facebook de o tânără, într-un mare grup cu români din Italia, se specifica astăzi dispariția unui bărbat român și se făcea apel la toți cei care ar putea să dea o mână de ajutor la găsirea sa să o contacteze pe nepoata acestuia, Andrada Benea.

Andrada, scrie în textul său publicat pe grupul Românii din Italia:

„Dragi români, el este unchiul meu, s-a pierdut în Veneția. Fendea Ion este numele său, este bolnav și dezorientat. Nu știe unde e, am vorbit ultima oară la telefon, o doamnă susținea că e în Veneția, el nega. Nu mai răspunde la telefon și nu putem da de el. Vă rog, dacă auziți ceva de el, scrieți-mi. Vă mulțumesc!”

Contactată de redacția revistei noastre, Andrada, nepoata românului rătăcit, ne-a declarat:

„Unchiul meu are 47 de ani. Tranzita Italia, venea din Spania în România, iar pe autocar a făcut crize epileptice. A fost chemată salvarea și a fost internat sâmbătă (11.08.2018) la spital, în Padova, iar diminică dumineața la ora 07:00 (12.08.2018) a fost externat. Ieri în jur de ora 13:00 a României am vorbit ultima oară cu el și susținea că este în Spania. Deci el avea externarea în limba italiană, chiar dacă o doamnă a spus că este în Veneția, el spunea că imediat ajunge acasă la el, în Spania.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Pe grupurile unde am postat am primit niște informații că aseară la ora 7:00 era în zona Piazzale Della Stanga din Padova și tot ieri patronul de la magazinul românesc din Marghera ne-a spus că a trecut pe acolo. Nu s-a mai pierdut niciodată și nici nu știam că suferă de boala asta. Mereu s-a descurcat în altă țară, mai ales că este plecat de mulți ani.”

Fendea Ion, 47 de ani, dispărut în Italia. Oricine l-a văzut și are informații despre acest bărbat este rugat să o contacteze pe Andrada Benea pe profilul său de Facebook sau să ne scrie pe pagina Rotalianul – Revista românului din Italia.

Oricine l-a văzut și are informații despre acest bărbat este rugat să o contacteze pe Andrada Benea pe profilul său de Facebook sau să ne scrie pe pagina Rotalianul – Revista românului din Italia.