Dispărut în Italia: Besciu Tedy, 41 de ani. „A plecat la serviciu și nu s-a mai întors”

Besciu Tedy, bărbat român în vârstă de 41 de ani, rezident la Predappio, provincia Forlì-Cesena din Emilia-Romagna, este dat dispărut de familia sa, care a prezentat la poliție o plângere în acest sens. Tedy este căutat de rude, de autorități, iar familia, soția, fetița, sora sa, fac un apel la toți cei care pot da informații despre el și care l-au văzut în ultimele zile,  să contacteze poliția sau carabinierii.

Talida, sora lui Tedy, ne-a declarat: „A dispărut cu o săptămână în urmă, s-a dus la serviciu și nu s-a mai întors, a fost la servici, apoi a fost la o bere cu un coleg după care s-au despărțit urmând ca fiecare să meargă acasă la el.” Tedy, însă, acasă nu a mai ajuns iar familia nu mai are nicio veste despre dânsul din acel moment, a dispărut fără urmă.

Besciu Tedy, 41 de ani, dispărut în Italia. Cine are informații poate suna la 0543922129, unitatea de carabinieri din Predappio

În momentul dispariției Besciu Tedy era la volanul mașinii sale, un Jeep Cherokee, iar polițiștii iau în considerare și posibilitatea unei dispariții voluntare a bărbatului. Căutările sunt concentrate în special în zona regiunii Emilia-Romagna iar un apel a fost făcut și de Primăria localității Predappio unde Tedy locuiește împreună cu soția și fetița sa. Reprezentanții primăriei invită pe toți cei care da informații despre bărbatul dispărut, să sune la unitatea de carabinieri din Predappio, la numărul de telefon: 0543 922129.

De asemenea, familia poate fi avizată la numetrele de telefon: 3895375773 (Ionela); 3282029904 (Paul); 3208218192 (Talida).

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Chiunque abbia informazioni prenda contatto con i Carabinieri di Predappio 0543 922129

Posted by Comune di Predappio on Friday, 26 October 2018