Româncă dispărută în Italia la numai 16 ani, apelul părinților: „Isabella, dă-ne măcar un semn că ești în viață”

Doi părinți români, rezidenți în Susegana (Veneto) trăiesc în aceste zile o adevărată dramă. Fiica lor în vârstă de numai 16 ani a dispărut cu opt zile în urmă și nu mai au nicio veste de la ea. Mama Emanuela și tata Petrișor au povestit că atunci când a dispărut fără urmă „noi credeam că se juca în grădină, cu câinele. Ne temem să nu i se fi întâmplat ceva foarte grav.”

Apelul lor pentru Isabella, conform La Tribuna di Treviso, este de a le da măcar o veste cât de mică pentru a ști că este în viață. „Ciao, Isabella – spune mama Emanuela într-un mesaj video – te rog, te-am căutat peste tot, suntem foarte îngrijorați. Nu știm nimic de tine de-o săptămână, te rugăm, dă-ne măcar un semn că ești bine. Dacă nu ești încă pregătită să te întorci dă-ne măcar de veste că n-ai pățit nimic și ești bine. Te iubim foarte mult, nu suntem supărați pe tine, ci doar foarte îngrijorați.”

Opt zile interminabile pentru cei doi părinți români, a căror disperare a ajuns la cote maxime după ce nimeni nu a văzut-o sau auzit-o pe fiica lor în perioada amintită. Ei se tem că Isabella ar fi pățit ceva rău, de când a dispărut, pe 4 iulie, din casa situată pe via Garibaldi, în centrul orașului Susegana.

Fata a fost mereu foarte apropiată de părinții ei și din acest motiv pare și mai ciudat că nu le-a mai dat vești.

Celularul ei este inaccesibil și nici măcar celulele telefonului mobil utile pentru monitorizarea mișcărilor sale nu sunt active. Carabinierii din Conegliano au deschis o anchetă cu privire la dispariția adolescentei Isabella Maria Trestianu.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Isabella Maria Trestianu, dispărută din Susegana (Veneto). Cine are informații este rugat să sune la 112

Potrivit Treviso Today, tânăra româncă ar fi fugit cu iubitul ei, în vârstă de circa 18 ani și care, de asemenea, este de negăsit.

Din cele relatate de sursa citată, nu este prima dată când conaționala noastră pleacă de acasă. În luna mai a acestui an a părăsit la fel locuința sa, dar în acea ocazie s-a întors acasă după circa două zile.

De această dată însă, atât Isabella cât și iubitul ei au telefoanele închise, iar pe rețelele de socializare nu sunt deloc activi.

Cine are informații despre Isabella este rugat să sune la 112.

Distribuie acest articol