„Doamne, dă-mi-o înapoi pe mama!” Româncă ucisă în străinătate de partenerul de viață. Copiii sunt disperați

O tragedie sfâșietoare a avut loc în localitatea Holzminden din Germania, marți, 24 octombrie, când Anca, o româncă în vârstă de 39 de ani, a fost brutal asasinată de către iubitul său, un român pe nume Constatin Furnică în vârstă de 41 de ani.

Incidentul a avut loc în fața unei clădiri rezidențiale de pe Schulstrasse, unde femeia a fost înjunghiată de mai multe ori și lăsată să moară pe stradă, în timp ce agresorul a fugit de la fața locului.

Autoritățile germane au declanșat imediat o operațiune majoră de căutare pentru a-l prinde pe făptaș. Zona de căutare a fost extinsă, implicând utilizarea elicopterelor și câinilor polițiști, iar o alertă internațională a fost emisă.

Eforturile autorităților s-au soldat cu succes în zona Hehlen, unde Constantin Furnică a fost prins și arestat. Motivele care l-au împins la acest gest extrem rămân încă necunoscute, bărbatul neoferind nicio declarație în acest sens.

Anca era din județul Bihor și a lăsat în urma sa doi copii, un băiat și o fată, distruși de durere

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Doamne, dă-mi-o înapoi pe mama! Ai luat-o prea repede printre îngeri… Ai plecat draga mea mamă printre îngeri și ne-ai lăsat singuri. Mi-e dor de tine îngerul meu păzitor! Dumnezeu să te odihnească în pace, mama mea. Te iubesc!”, a scris fiica femeii pe rețelele de socializare.

Comunitatea s-a mobilizat pentru a oferi sprijin familiei îndoliate

Prietenii și cunoscuții au lansat un apel pe rețelele sociale, strângând donații pentru a acoperi costurile repatrierii corpului neînsuflețit. Generozitatea oamenilor s-a făcut simțită, reușind să adune peste 3.500 de euro.

Prietenii conaționalei noastre au transmis pe Facebook un mesaj emoționant:

„Bună dimineața! Oamenii minunați, prieteni de suflet care ați răspuns pozitiv la apelul de disperare pentru familia Micle, vin azi să vă mulțumim tuturor pentru contribuția dumneavoastră!

Banii adunați prin donațiile făcute de dumnevoastră sunt undeva la 3.500 € cu totul, mai exact adunați în conturi și de la oamenii care au răspuns pozitiv la disperarea noastră. Vă sunt eu recunoscătoare și toți care v-au cerut ajutorul, dar mai ales familia și copiii.

Pentru cei care doresc să doneze în continuare, conturile rămân deschise până la o nouă postare, pe care urmează să o facem după ce se va ajunge în România cu Anca. Dumnezeu să fie alături de voi toți și mulțumim încă odată!”