Doi australieni au vrut să viziteze Budapesta, dar au cumpărat din greșeală bilete spre București

Doi prieteni din Australia au petrecut o vacanță neașteptată în România după ce au cumpărat din greșeală bilete de avion către București, în loc de Budapesta.

Sophie Alice și prietenul ei, Ben Kennedy, au făcut o excursie neplanificată în țara noastră după ce bărbatul, încercând să-i facă o surpriză prietenei sale oferindu-i o vacanță la Budapesta, în Ungaria, a cumpărat din greșeală bilete către București.

Sophie și Ben au ajuns la București din greșeală. Foto: https://www.tiktok.com/@sophealice

Cei doi și-au dat seama de greșeală abia când se aflau la poarta de îmbarcare, la rând pentru a urca în avion, și au observat că panoul „București” și nu „Budapesta”.

Într-un videoclip publicat pe TikTok, cei doi au fost surprinși de greșeala lor și au murmurat cu voce tare cuvântul “sh*t” (că*at – t.r.).

@sophealice They sound similar right 😂 #budapest #bucharest #romania #ryanair #airport #travel #bestfriends #viral #fyp #fypシ #surprisingyourbff ♬ original sound – Cosmic Sporting Dogs


Cu toate acestea, Alice a spus că au profitat de ocazie și au petrecut o vacanță minunată în România.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Cel mai bun prieten al meu care locuiește în Australia și e plecat temporar în Noua Zeelandă, a venit pe neașteptate și mi-a făcut o surpriză, nu aveam nicio idee că vine”, a spus Alice.

„Apoi a venit cu o altă surpriză, adică a rezervat o călătorie pentru noi în Europa de Est și, da, am ajuns în București, România”, a adăugat ea.

Cei doi și-au prezentat momentele de neuitat din călătoria lor prin România pe TikTok, inclusiv vizitarea orașelor și a obiectivelor turistice precum Castelul Bran din Transilvania.

Alice și Ben au vizitat Castelul Bran. Foto: https://www.tiktok.com/@sophealice

Un utilizator TikTok numit Frequent Flyer a asigurat-o pe Alice că nu au pierdut mare lucru în Ungaria, spunând: „Sincer, București este mai frumos decât Budapesta”.

„România este cel mai subapreciat loc, din toate țările în care am fost – există atât de multe lucruri de făcut acolo! S-a întâmplat pentru un motiv”, a adăugat un alt utilizator.

Călătoria neașteptată a dovedit că, uneori, cele mai bune experiențe pot apărea din greșeli și surprize neașteptate.

Distribuie acest articol