Doi bunici români denunțați în Italia că au plecat cu nepoțica de numai 2 anișori în țară după moartea fiului lor

Doi bunici români sunt denunțați în Italia pentru sustragere de minori după ce au plecat în România împreună cu nepoțica lor, în vârstă de 2 ani, fără acordul mamei. Cei doi soți au luat această decizie după ce fiul lor a murit într-un accident rutier cu două săptămâni în urmă, scrie Frosinone Web.

Accidentul a avut loc la Alatri, provincia Frosinone (Lazio). Ionuț Nistor avea 25 de ani și se afla la volanul unui BMW când a pierdut controlul mașinii, a părăsit carosabilul și s-a izbit de un copac de pe marginea șoselei. Tânărul român a murit pe loc.

Ionuț lucra ca zidar și era tatăl a două fetițe, una de 2 ani și cealaltă de două luni. Anterior, el locuise la Veroli dar apoi s-a despărțit de soție și s-a mutat împreună cu fetița de 2 anișori la Alatri, unde locuiau și părinții săi. După moartea fiului lor bunicii s-au întors în România și au luat-o cu ei și pe nepoțică, fără să ceară acordul mamei.

Potrivit celor declarate de nora lor în vârstă de 27 de ani, socrii nu aveau dreptul să scoată copilul din Italia fără autorizația ei. Ultima dată când a vorbit cu ea la telefon, soacra i-ar fi spus să nu o mai sune niciodată și că ea și soțul ei încă îl plâng pe fiul lor. Tânăra mamă se întreabă cum de-au reușit bunicii români să-l ducă pe copil în România fără documente și mai ales fără autorizația ei. Fapt pentru care și-a denunțat socrii pentru sustragere de minori.

Distribuie acest articol