Doi frați români au ucis în Italia un bătrân cu cruzime. Cadavrul a fost găsit de soția bărbatului

Doi frați români, în vârstă de 23 și 25 de ani, au fost arestați în cursul zilei de vineri, 18 august 2023, acuzați că au ucis cu cruzime un pensionar italian din Nettuno, o localitate de pe coasta sudică a provinciei Roma.

Potrivit presei locale, victima se numea Enzo Vetrano și avea 77 de ani, iar cu cei doi frați români se cunoștea de ani de zile.

Din primele informații reiese că aceștia lucrau ocazional pentru pensionar și erau cazați uneori în casa acestuia, situată pe Via Lago di Bracciano din Nettuno.

Omicidio-Vetrano-ANZIO-I-Carabinieri-intervenuti
Locul în care s-a petrecut crima. Sursă foto: studio93.it.

În jurul orei 07:00 din dimineața zilei de ieri, bătrânul a fost găsit mort chiar de soția sa, într-o vilă în fază de construcție de lângă casa lor, iar bărbatul avea o rană profundă în partea din spate a gâtului.

Femeia a alertat forțele de ordine, iar carabinierii au deschis imediat o anchetă care a dus la arestarea celor doi frați români, de 23 și 25 de ani.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Anchetatorii au aflat că cei doi tineri reținuți frecventau de ani de zile casa victimei, care adesea îi găzduia și le dădea diverse lucrări de grădinărit și renovare.

De asemenea, cei doi au fost văzuți de vecini la locul crimei, imediat înainte și după uciderea lui Enzo Vetrano.

Lângă corpul bărbatului de 77 de ani a fost găsit un târnăcop fără coadă, posibila armă a crimei.

Motivul crimei rămâne încă neclar, dar primele indicii arată că între cei conaționalii noștri și pensionarul italian a avut loc o dispută legată de bani.

„Cei doi frați români au fost arestați la câteva ore după crimă, în imediata apropiere de locu crimei, în timp ce se aflau în mașina lor, care a fost percheziționată.

Alte mărturii adunate pe parcursul zilei au confirmat prezența celor doi la locul crimei imediat înainte și după agresiunea suferită de Vetrano.

La sfârșitul investigațiilor, au fost puse sub sechestru locuința unde a fost găsit corpul victimei, arma crimei, mașina menționată anterior, telefoanele mobile ale fraților reținuți și hainele pe care le purtau.

Cei doi arestați au fost duși la penitenciarul Velletri, la dispoziția autorității judiciare”, au transmis carabinierii italieni.