Doi italieni arestați în România pentru tâlhărie. Prinși la furat într-un club din Mamaia

Doi tineri, cetăţeni italieni, au fost reţinuţi sâmbătă, 28 aprilie, de poliţiştii din Constanța, după ce au încercat să tâlhărească un bărbat, la festivalul Sunwaves, care se desfăşoară pe o plajă din nordul staţiunii Mamaia, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, citat de Agerpres.

Sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 5:00, doi italieni, în vârstă de 23 de ani şi 24 de ani, ar fi smuls un lanţ de aur de la gâtul unui tânăr, de 29 de ani, din municipiul Galaţi, în timp ce se aflau într-un club din nordul staţiunii Mamaia.

„Persoana vătămată l-a imobilizat pe unul dintre tinerii în cauză, până la sosirea unui echipaj din cadrul dispozitivului de menţinere a ordinii şi siguranţei publice, constituit de Poliţia Mamaia, format din trei angajaţi ai Grupării de Jandarmi Mobile Tomis. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale al IPJ Constanţa i-au reţinut pe tinerii în cauză, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca duminică aceştia să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propuneri de arestare preventivă”, arată IPJ Constanța.