Doi italieni denunțați de un român, voiau să plătească pagubele unui accident cu droguri

Doi bărbați italieni din localitatea Padova au fost denunțați de un tânăr român de 21 de ani după ce au provocat un accident cu mașina și s-au oferit să-i plătească acestuia din urmă pagubele cu bani, dar și cu droguri.

În urmă cu câteva zile, relatează Padova Oggi, un tânăr italian, în vârstă și el de 21 de ani, provoacă un accident rutier, lovind mașina conaționalului nostru. Niciunul dintre cei doi șoferi nu a fost rănit, așadar decid să rezolve problema pe cale amiabilă și având în vedere că vina este a tânărului italian, acesta trebuie să plătească daunele provocate la mașina băiatului român.

Șoferul italian își anunță tatăl despre cele întâmplate și apoi cei doi îi propun conaționalului nostru să-i plătească pagubele imediat, oferindu-i suma de 150 de euro, precum și o doză de marijuana. Șoferul român refuză imediat, dar când vede că cei doi insistă, decide să cheme carabinierii care, după un control efectuat asupra celor doi italieni, găsesc un recipient cu 20 de grame de marijuana în el.

Recipientul cu marijuana sechestrat de carabinieri de la cei doi italieni. Sursa foto: Padova Oggi

Cei doi bărbați italieni, C.G. inițialele tatălui și C.N. inițialele fiului, au fost denunțați astfel de către carabinieri pentru deținere de droguri, mai precizează sursa citată.