Doi morți în Italia din cauza vremii nefavorabile, un bărbat lovit de fulger și o turistă luată de valuri

Vremea rea di Italia a provocat în ultimele zile nu doar numeroase pagube materiale, ci și victime umane.

Ugo Manganaro, un pescar de 34 de ani, a murit în seara de marți, 22 noiembrie, pe plaja din Seiano, un sat turistic din provincia Napoli, după ce a fost lovit de fulger. Tot la Napoli, și-a găsit sfârșitul și o turistă de origine argentiniană care a fost luată de valurile mării în timp ce încerca să facă o fotografie de pe țărm.

Ugo Manganaro, un șomer cu o fetiță de crescut, presta mici lucrări de întreținere la bărci. El a fost găsit mort în jurul orei 20:30 și medicii sunt de părere că bărbatul a fost lovit de o descărcare electrică în timp ce se deplasa de-a lungul plajei din Seiano.

Tot marți, în provincia Salerno, o fotografie suvenir a fiordului Furore de pe coasta Amalfi s-a încheiat cu o tragedie

Un val uriaș a lovit un cuplu argentinian, provocând, din păcate, moartea femeii de 45 de ani, relatează La Repubblica.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Soțul în vârstă de 52 de ani, în schimb, a fost salvat și este internat la spitalul Castiglione di Ravello. Alarma a fost dată de un locuitor al zonei atras de țipetele celor doi turiști. Bărbatul le-a sărit imediat în ajutor turiștilor, aruncând o frânghie și reușind, însă, să salveze doar soțul.

Trupul femeii, în schimb, a fost recuperat la scurt timp de către echipajul Gărzii de Coastă Amalfi, coordonați de comandantul Oronzo Montagna, cu sprijinul unei ambarcațiuni din grupul de ambarcațiuni Amalfi. Cadavrul a fost apoi transferat la morga din Ravello.