Doi români arestați în Italia. „Erau coșmarul automobiliștilor”

Doi români din Italia au fost definiți de presa locală ca fiind „coșmarul automobiliștilor” după ce au executat mai multe furturi în localitatea Ferrara din Emilia-Romagna.

Potrivit publicației Estense.com, cei doi infractori furau în timpul nopții tobele de eșapament de la diferite autoturisme și dube pe care, se presupune, le vindeau apoi pe piața neagră.

Vasile Troia, în vârstă de 26 de ani și Georghe Streche, 52 de ani, au fost prinși în flagrant de carabinieri în cursul nopții de vineri spre sâmbătă.

Aceștia încercau să fure toba de eșapament a unei dube care era parcată pe via Piero Gobetti din Ferrara, folosind un flex electric pe baterii.

Vasile Troia, 26 de ani și Gheorghe Streche, 52 de ani. Foto: estense.com

Oamenii legii din localitatea italiană menționată mai sus spun că nu este prima dată când astfel de furturi au loc în oraș și suspectează că autorii celorlaltor furturi sunt tot cei doi români.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Aceste arestări duc la încununarea efortului depus de militarii din Ferrara pentru a contracara acest tip de furt care, de ceva vreme, le-a stricat somnul automobiliștilor din oraș. De fapt, există numeroase plângeri și rapoarte – făcute și prin intermediul rețelelor de socializare – la care arestarea celor doi români dau un răspuns”, scrie publicația italiană.

În următoarea dimineață, ambii infractori au fost judecați prin proces direct, dat fiind că au fost prinși în flagrant, fiind astfel condamnați la 5 luni, respectiv 8 luni, de închisoare cu suspendare.

Ambilor indivizi li s-a interzis, de asemenea, să mai locuiască sau să mai intre în Ferrara.

@rotalianul