VIDEO | Doi români au impresionat în Italia publicul și juriul de la un concurs de televiziune: „Sunt extraordinari!”

Doi români au făcut o demonstrație de excepție sâmbătă seară, 12 septembrie, în cadrul programului Tú sí que vales difuzat de canalul de televiziune MEDIASET. Sorin și Nicu au primit din partea juriului confirmarea de a merge mai departe, în finala concursului, care va avea loc pe 28 noiembrie.

Cei doi tineri români au prezentat un număr de acrobație care a uimit nu doar juriul și publicul din platou, ci și pe cel de acasă, din fața televizoarelor. Pe pagina Facebook a concursului TV Tú Sí Que Vales postarea cu cei doi acrobați români a făcut sute de like-uri și zeci de comentarii:

„Frumusețea acestui număr nu constă doar în dificultate, ci și în succesiunea și armonia mișcărilor”, scrie Ester.

„Spectaculos… forță și eleganță în execuție… extraordinari!”, este de părere și Rossella.

„Mi s-a făcut pielea de găină, sunt în top… Și mai sunt și frumușei…”, comentează Linda.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Sorin și Nicu vor fi prezenți în finala concursului, care va fi difuzată pe Canale 5, sâmbătă, 28 noiembrie.

Tú sí que vales este un program de televiziune italian, tip talent-show, difuzat din 2014 pe Canale 5. Se bazează pe formatul omonim de origine spaniolă, difuzat între 2008 și 2013 pe Telecinco.

Programul include mai multe ediții în care concurenții se prezintă în fața juriului (compus din Rudy Zerbi, Maria De Filippi, Gerry Scotti și Teo Mammucari) pentru a-și demonstra abilitățile și talentul în diferite discipline. A șaptea ediție este difuzată în perioada 12 septembrie – 28 noiembrie 2020, pentru douăsprezece ediții consecutive, care se vor difuza în serile de sâmbătă.

Artiști de toate naționalitățile se vor prezenta în fața publicului și al juriului. Acrobați, artiști de stradă, jongleri, cântăreți, dansatori, magi, imitatori, iluzioniști, comedianți, actori, poeți, campioni sportivi, vor urca pe scenă cu un singur scop: să cucerească juriul și publicul de acasă.

Câștigătorul concursului va intra în posesia unui premiu în bani în valoare de 100.000 de euro.