Doi români întorși din Italia după 15 ani au deschis o pizzerie: „Am furat meserie de la italieni”

Drumul reîntoarcerii spre casă nu este unul ușor pentru românii care au trăit și muncit în străinătate pentru foarte mulți ani, dar este presărat de speranță, bucurie și entuziasm.

Și dacă atunci când au plecat au avut nevoie de o mare doză de curaj pentru a înfrunta necunoscutul care li se deschidea în față, tot de curaj au nevoie și ca să se întoarcă.

Au făcut acest pas mulți români în ultima perioadă, printre ei numărându-se și doi tineri din Piatra Neamț, care au lucrat în Italia timp de 15 ani.

Mădălina și Cosmin Damascan sunt pasionați de bucătărie și acest lucru i-a ajutat în decizia lor de a-și deschide în frumosul oraș de pe valea Bistriței o pizzerie în stil italian.

Conform News Allert, cei doi soți au deschis Pizzeria „Da Madlen”, în zona magazinului Unic (Bulevardul Dacia nr 6).

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Pizza, paste și salate, la Madlen le ai pe toate”, scrie mare pe frontispiciul și pe vitrina noului magazin.

„Am lucrat 15 ani într-o pizzerie din Italia, de unde am furat meserie. Si soțul meu e pasionat de bucătarie. Deocamdată suntem doar noi şi gătim cu drag şi spor”, a povestit Mădălina Damascan.

Pe lângă pizza, Mădălina și Cosmin servesc clienților paste, salate, bruschette, sandwich-uri și clătite.

Mădălina și Cosmin Damascan. Foto: pagina Facebook Pizzeria Da Madlen.

Ei importă materiile prime din Italia și le aleg de cea mai bună calitate. De asemenea, au activ programul de livrări la domiciliu, prin comenzi la numărul de telefon 0749466992.

Foto articol: pagina Facebook Pizzeria Da Madlen.