Doi soți din Italia s-au îmbrățișat, apoi s-au aruncat în fața trenului. Au murit pe loc

Luni, 24 iunie, în apropierea localității San Zeno Naviglio, din provincia italiană Brescia, regiunea Lombardia, o tragedie de neimaginat a avut loc în jurul orei 13:00.

Doi soți, căsătoriți de 10 ani, au decis să-și pună capăt vieții aruncându-se împreună în fața unui tren.

Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul în care cei doi s-au îmbrățișat pentru ultima oară înainte de a se arunca sub roțile trenului.

Conducătorul trenului nu a avut timp să reacționeze și să frâneze la timp, ceea ce a făcut ca intervenția lui să fie zadarnică.

Linia feroviară a fost suspendată temporar pentru a permite echipelor de salvare să intervină. Din păcate, eforturile echipelor de urgență, inclusiv ale medicilor sosiți la fața locului cu ambulanța și un elicopter Areu, nu au reușit să salveze viețile celor doi. Ei au murit pe loc.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Poliția Feroviară și Poliția de Stat, sub coordonarea Parchetului din Brescia, au preluat ancheta pentru a clarifica circumstanțele tragediei.

În orele care au urmat, autoritățile au reușit să reconstituie ultimele momente din viața cuplului.

Cei doi soți, folosind mașina lor, un autoturism Kia, au ajuns pe un drum de țară, foarte aproape de calea ferată.

Inițial, au încercat să se sinucidă prin inhalarea gazelor de eșapament, folosind o bandă adezivă pentru a direcționa fumul în interiorul mașinii.

După ce această încercare a eșuat, au mers pe jos până la șinele de tren. Camerele de supraveghere au filmat momentul final al îmbrățișării lor, înainte de a se arunca în fața trenului.

Nu se cunosc motivele care au dus la o decizie atât de disperată. Ancheta este în curs de desfășurare.