Doi soți din Italia s-au stins din viață la câteva ore unul de celălalt, după 60 de ani de căsătorie. „Erau de nedespărțit”

O iubire dintre doi italieni care au fost căsătoriți timp de 60 de ani s-a sfârșit într-un mod deosebit de emoționant. Ei au murit la doar câteva ore diferență unul de celălalt.

Rino Marini, în vârstă de 92 de ani și Laura Traghetti, în vârstă de 89 de ani, din Feletto Umberto, regiunea Friuli-Venezia Giulia, s-au cunoscut în copilărie și prietenia lor s-a transformat într-o dragoste nemuritoare.

După o viață trăită unul lângă celălalt și 60 de ani de căsnicie, și-au dat ultima suflare la doar opt ore diferență, în același departament de medicină internă al spitalului din Udine. Starea lor de sănătate s-a agravat în decembrie, necesitând spitalizarea ambilor.

Inima Laurei a încetat să mai bată marți, 23 mai 2023, la ora 21:00, iar inima lui Rino a renunțat la luptă în zorii zilei următoare, în jurul orei 05:00, relatează publicația Il Piccolo.

1200-2023052911191 (10)
Rino Marini și Laura Traghetti. Sursa foto: Il Piccolo

Rino, cel mai mic dintre cinci frați, medic veterinar, a lucrat pentru Institutul Zooprofilactic Experimental din Veneția. A ocupat și postul de consilier comunal pe probleme de sănătate la Primăria din Tavagnacco. Laura, casnică, era foarte apreciată în comunitate. Erau amândoi figuri reprezentative în Feletto Umberto.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cei doi soți, mereu unul lângă celălalt, întotdeauna gata să se sprijine reciproc, a lăsat în urmă o amintire înduioșătoare.

„Erau de nedespărțit”, își amintesc copiii lor, Giacomo și Gabriele.

„Se cunoșteau de când erau copii. Fratele mamei era cel mai bun prieten al tatălui nostru, practic au fost o familie de când erau mici. Părinții noștri, căsătoriți pe 26 iulie 1962, erau foarte iubiți și cunoscuți în sat.”

Pierderea ambilor părinți într-un interval atât de scurt a însemnat o durere enormă pentru copii, dar îi consolează faptul că părinții lor sunt din nou împreună. Înmormântarea lui Rino și Laura a avut loc vineri, 26 mai, la biserica din Feletto Umberto. O zi emoționantă, când întreaga comunitate a fost prezentă pentru a le aduce un ultim omagiu. .

Viața lor comună, în ciuda trecerii timpului și a dificultăților întâmpinate, ne amintește de puterea iubirii și de importanța de a prețui fiecare moment petrecut alături de cei dragi. Rino și Laura nu sunt doar un exemplu de iubire și loialitate, ci și un memento al faptului că adevărata dragoste nu cunoaște limite.

Ei au lăsat o moștenire de neprețuit – o poveste de dragoste care a durat o viață întreagă și care continuă să trăiască în inimile celor care i-au cunoscut.

Distribuie acest articol