Doi soți în Italia și unul în Albania. Îngrijitoare albaneză expulzată pentru bigamie

Avea un soț în Sicilia, unul în Abruzzo și un al treilea soț în țara sa de origine, Albania, motiv pentru care a fost expulzată de pe teritoriul italian. Cu toate acestea, a încercat să se întoarcă de curând în Italia, doar pentru a fi expulzată din nou abia intrată în țară.

Este vorba despre o „badantă” albaneză cu inițialele D.D.L. și în vârstă de 58 de ani, relatează ziarul Il Piccolo. În anul 2008, la o distanță de timp relativ mică, femeia s-a căsătorit cu doi bărbați italieni: unul din regiunea Sicilia, iar celălalt din regiunea Abruzzo. Și dacă nu era de ajuns, femeia avea deja un soț și în Albania.

La descoperirea acestor informații, autoritățile au expulzat-o pe îngrijitoarea albaneză din Italia fără drept de întoarcere, dar în urmă cu câteva zile aceasta s-a suit într-un autocar și a încercat să se întoarcă în Peninsulă. Din nefericire pentru ea, autocarul a fost oprit de carabinieri pentru un control de rutină în zona de serviciu „Duino Nord” din dreptul localității Duino Aurisina din provincia UTI Giuliana (fosta provincie Trieste, până în 2016).

Urcând la bord pentru verificări detaliate, carabinierii au fost întâmpinați imediat de femeia albaneză de 58 de ani care le-a cerut să fie verificată ea mai întâi fiindcă vrea să meargă să bea, în sfârșit, un espresso după călătoria lungă. Comportamentul femeii a apărut cel puțin ciudat în ochii militarilor, motiv pentru care au decis să facă un control amănunțit asupra sa și au descoperit că aceasta de fapt nu avea dreptul să mai pună piciorul pe teritoriul Italiei.

Potrivit sursei citate, femeia albaneză a lucrat până în anul 2008 ca îngrijitoare prin mai multe orașe din Italia și a reușit să se căsătorească de două ori, cu doi cetățeni italieni în același timp, modificând datele sale personale din documentul de identitate. Bineînțeles că niciunul din cei doi soți ai femeii nu erau la curent de această situație și cu atât mai puțin nu știau că aceasta avea un soț și în Albania.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

D.D.L. a fost așadar arestată de carabinierii din Duino Aurisina și pusă la dispoziția Procuraturii din Trieste care a dat ordin ca femeia să fie expulzată din nou de pe teritoriul italian.

Aceeași carabinieri din localitatea menționată mai sus au pus sub arest zilele trecute și un bărbat român în vârstă de 28 de ani, cu inițialele G.L.F., pe numele căruia era emis un mandat de arestare. Bărbatul a fost condamnat la 4 luni de închisoare pentru că a furat materiale și scule folosite în construcții de pe un șantier din capitala Italiei. Românul a fost închis în penitenciarul din via del Coroneo din Trieste pentru a-și ispăși pedeapsa.