Doliu în muzica românească. A murit un membru al trupei Holograf

Mihai Coman – Sursa foto: iConcert.ro

Mihai Coman de la Holograf a murit, răpus de o boală necruțătoare. Solistul trupei, Dan Bittman, a postat un mesaj dureros pe contul de socializare. Acesta le-a mărturisit tuturor că artistul s-a stins din viață.

„A murit Mihai Coman, colegul nostru, omul care a fost mai bine de douăzeci de ani alături de noi, mai întâi în studio, apoi pe scenă. O boală perfidă l-a luat nemeritat de repede dintre noi pe omul cu voce de aur și suflet de copil. Dar Mihai va rămâne întotdeauna în inimile și în cântecele noastre”, a fost mesajul de pe pagina oficială de Facebook a trupei  Holograf.

Se pare că Mihai Coman suferea de cancer de mai multă vreme.

Holograf este o formație rock românească înființată în anul 1978. Este printre cele mai de succes trupe din România, fiecare dintre albumele lor conținând câteva cântece care au ajuns hituri în România. Trupa este în continuare foarte activă și realizează turnee lungi, cu concerte foarte bine primite de public.

Printre cele mai cunoscute cântece ale formației Holograf sunt: Banii vorbesc, Dincolo de nori, Ți-am dat un inel, Vine o zi, Undeva departe, Să nu-mi iei niciodată dragostea, Viața are gust sau Cât de departe.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI