Dormea într-un lan de porumb când combina i-a retezat un picior. Tânăr din Italia dus de urgență la spital

În seara zilei de miercuri, 27 septembrie, în localitatea Castiglione delle Stiviere, regiunea Lombardia, un tânăr în vârstă de 30 de ani a trăit momente de coșmar.

Conform informațiilor furnizate de ziarul La Gazzetta di Mantova, bărbatul adormise la marginea șoselei, într-un lan de porumb, când o combină de recoltat i-a tăiat unul dintre picioare.

Rămâne un mister de ce bărbatul se afla acolo, dacă optase pentru acel loc drept refugiu sau dacă pur și simplu a adormit după o zi lungă de muncă.

222916833-f2ceda06-30a0-4fa4-9d56-9886d05b427b

Incidentul a avut loc în jurul orei 19:30, într-un câmp aparținând unei ferme situate între străzile via Levadello și via Mazzadonne, aproape de drumul provincial.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Se pare că mașinăria agricolă tocmai începuse să recolteze porumbul când l-a lovit pe tânăr.

Agricultorul care conducea combina, imediat ce a auzit strigătele disperate ale bărbatului, a oprit mașina și a sunat după ajutor. Din păcate, combina i-a amputat practic piciorul de la nivelul genunchiului.

Echipele de urgență de la 118 au fost alertate imediat și au trimis pe loc medici și paramedici care au ajuns cu o ambulanță și o mașină de medic.

Victima a fost transportată la Spitalul Civil din Brescia unde, în ciuda situației sale grave, medicii au declarat că viața nu îi este în pericol. La fața locului au intervenit și pompierii din Mantova.

De asemenea, carabinierii au efectuat cercetări preliminare pentru a stabili exact circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Aceștia încearcă să determine motivul pentru care bărbatul se afla în acel loc și, mai ales, să-i stabilească identitatea.