Doru Octavian Dumitru – spectacol extraordinar la Roma pe 4 februarie. Tombolă cu premii în bilete oferite de organizatori!

Mare spectacol, mare, anunță din nou organizatorul român de evenimente din Italia, Alex Under Events, care a pregătit pentru data de 4 februarie, 2017, la Teatrul Vittorio Veneto din Roma din via Artigianato, 47 – 00034, Colleferro (vedeți harta) începând cu orele 20:00, un spectacol extraordinar de stand-up comedy cu binecunoscutul și îndrăgitul comic român Doru Octavian Dumitru.

Ne-a încântat pe toți încă din anii ’90 cu spectacolele lui pline de umor și ne-a făcut să râdem cu lacrimi de fiecare dată, Doru Octavian Dumitru, care în anul 1991 pleca și el în străinătate, mai exact în Statele Unite ale Americii, pentru a-și urma visul de a deveni comic, unde a studiat comedia alături de actori de faimă mondială precum Martin Lawrence, Chris Rock, Billy Crystal sau Whoopie Goldberg.

Acum, însă, a decis să vină și în Italia, să amuze românii din Peninsulă timp de două ore cu cele mai noi și mai bune glume din repertoriul său, într-un spectacol de excepție organizat de Alex Under Events și parteneri săi, la care nu trebuie să lipsiți.

Un motiv foarte bun să veniți îl reprezintă și prețul biletelor care costă numai €10, pentru cei ce vor să stea la parter, și €15 pentru cei ce vor să stea la lojă. Iar dacă aveți copii mici și nu aveți cu cine să-i lăsați acasă, nu vă faceți griji! Alex Under Events s-a gândit și la asta, de aceea a decis ca pentru copiii sub 10 ani, intrare să fie gratis.

Bilete pot fi comandate, ca de obicei, prin WhatsApp sau sunând la numărul de telefon +39 380 697 6768.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Nu v-am convins, încă?! Atunci vă invităm să participați la tombola organizată de Alex Under Events și Rotalianul – Revista românului din Italia, prin care vom oferi patru bilete la acest spectacol, două la parter și două la lojă, celor mai norocoși dintre voi.

Tot ce trebuie să faceți pentru a participa este să dați like paginii Facebook Alex Under Events și paginii Rotalianul – Revista românului din Italia, folosind formularul de mai jos, și apoi să apăsați butonul ”Participă”.

Iar dacă doriți să aveți mai multe șanse de câștig, invitați-vă și prietenii să participe la această tombolă, după ce ați participat dumneavoastră, folosind butoanele Facebook din pagina următoare, și pentru fiecare prieten care va participa, veți beneficia de o intrare în plus la tombolă, pe numele dumneavoastră, având astfel mai multe șanse de câștig la extragere.

Tombola se va încheia pe data de 29 ianuarie, 2017, iar extragerea celor patru câștigători se va face pe aceeași dată, în jurul orei 18:00. Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina Facebook Rotalianul – Revista românului din Italia în 24 de ore de la extragere și vor fi contactați prin Facebook în maxim 3 zile după extragere. Mult succes tuturor participanților!

[woobox offer=’mw8dki’]