Două gemene au de 11 ani același iubit și vor să rămână însărcinate cu el în același timp. „Suntem fericite!”

Două surori gemene, Anna și Lucy Decinque, au mărturisit în cadrul unei emisiuni tv din Marea Britanie că de 11 ani au același iubit și intenționează să rămână ambele însărcinate cu el în același timp, informează DailyMail.

Anna și Lucy Decinque, alături de iubitul lor, Ben. Foto: DailyMail

Anna și Lucy Decinque, au 35 de ani și locuiesc în Perth (Australia). Ele au fost intervievate de programul ITV „This Morning” și au dat detalii despre viața lor de zi cu zi.

Anna și Lucy au același iubit, Ben, și sunt foarte mândre de relația lor: „Așa am ales să ne trăim viața și suntem fericite să trăim în acest mod”.

Mai mult, cei trei au explicat că nu pot trăi unul fără celălalt și sunt de nedespărțit 24 de ore din 24, iar sentimentul de gelozie pur și simplu nu există pentru ei.

Anna și Lucy Decinque, alături de iubitul lor, Ben. Foto: DailyMail

Printre proiectele de viitor ale celor două surori este să rămână însărcinate cu Ben, ambele în același timp, cu toate că sunt conștiente că nu pot controla acest lucru pe deplin.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Dorința lor este să se bucure împreună de perioada de sarcină și să aibă grijă de copiii lor în același mod. Nu se așteaptă ca fiii lor să fie identici, dar vor pur și simplu să fie „fericiți”.

Anna și Lucy Decinque. Foto: DailyMail

Interviul cu cele două surori a generat o multitudine de comentarii. După cum a relatat tabloidul „DailyMail”, unii au ajuns să considere povestea lor „oribilă”.

Distribuie acest articol