Două românce din Italia gestionau un salon de masaje care s-a dovedit a fi bordel. Anchetate pentru proxenetism

Două românce sunt cercetate în Italia pentru proxenetism după ce salonul de masaj pe care îl administrau, în cartierul Corticella din Bologna, s-a dovedit a fi un bordel, motiv pentru care a fost pus sub sechestru de oamenii legii. Se pare că în trecut cele două românce – cu inițialele A. M. L. și T. D. S, în vârstă de 31 de ani, respectiv 33 de ani – au mai fost cercetate pentru fapte de prostituție.

După o anchetă desfășurată pe parcursul mai multor luni, polițiștii italieni, coordonați de Parchetul din Bologna, au reușit să demonstreze că în spatele afacerii care, în mod normal, trebuia să funcționeze ca un centru estetic și de masaje cu numele „Studio Olistico Emme”, se ascundea de fapt un bordel în toată regula. Clienții obișnuiți ai salonului erau doar de sex masculin, iar masajele erau executate într-o manieră erotică, care permitea și interacțiunea dintre client și „maseuză”.

O serie de informații obținute de polițiști despre tarifele așa-ziselor masaje, precum și anumite recenzii de pe site-urile de specialitate prin care persoanele care frecventau acel loc își exprimau satisfacția pentru serviciile oferite de angajate (majoritatea tinere din Europa de Est, cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani) au confirmat suspiciunea agenților că în acea locație erau prestate servicii sexuale contra cost.

„Mai tot timpul serviciile erau plătite divizat, pentru o parte din plată era oferit bon fiscal, iar cealaltă parte era plătită la negru, în așa fel încât ce implica masajul să fie, într-un fel sau altul, separat de plata serviciului sexual”, explică polițiștii.

„Așadar, plata se efectua și femeii care a prestat serviciul, dar și la recepție, demonstrând astfel perceperea unei cote din partea gestionarelor centrului, pentru activități de prostituție”, mai adaugă oamenii legii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În descrierea salonului aflată pe site se vorbea de o adevărată „oază” creată cu grija la detalii, cum ar fi lumina, sunetele ambientale și aromele parfumate, pentru a oferi experiențe de neuitat. Salonul avea în jur de doisprezece clienți pe zi, iar prețurile prestațiilor variau între 70 și 90 de euro.

Distribuie acest articol