Italia: Două românce, mamă și fiică, au fost împușcate de soțul italian. Erau în proces de divorț

Două românce, mamă și fiică, au fost ucise astăzi la Cavazzona, o fracțiune a localității Castelfranco Emilia, în provincia di Modena, regiunea Emilia-Romagna. Cele două femei, în vârstă de 47 și respectiv 21 de ani, au fost împușcate de partenerul italian al mamei.

Victimele se numesc Gabriela Trandafir și Renata Alexandra, informează Modena Today.

Cele două locuiau într-o casă de pe via Cassola di Sotto, care face parte dintr-un complex de locuințe cu mai multe familii. Tânăra de 21 de ani s-a născut dintr-o relație anterioară, în timp ce femeia de 47 de ani și soțul ei italian mai aveau un copil, acum adolescent.

Tragedia s-a petrecut în cursul dimineții sau cel puțin așa consideră pentru moment investigatorii. Urmează ca medicul legist să stabilească ora decesului. Trupurile celor două românce au fost descoperite de carabinieri, în interiorul locuinței din mediul rural, în zona Cavazzona.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Principalul suspect în ceea ce pare a fi o dublă crimă este soțul italian al mamei, Salvatore Montefusco, 69 de ani, un om de afaceri ieșit la pensie, care a fost arestat. Conaționalele noastre prezentau răni provocate prin împușcare.

Potrivit unui vecin, cei doi soți au decis să se despartă și aveau astăzi prima ședință de judecată în procesul de divorț.

La fața locului se află carabinierii din Castelfranco și cei de la Unitatea de Investigații, care au efectuat primele verificări împreună cu procurorul de serviciu.