Două surori din Italia, ambele cu vârsta de peste 80 de ani, găsite moarte în casă

Două surori în vârstă au fost găsite moarte în casa lor din Monza (Lombardia), după ce nimeni nu le-a mai văzut timp de cel puțin 20 de zile. Gabriella și Vera Romano, ambele cu vârsta de peste 80 de ani, trăiau împreună, una dintre ele fiind bolnavă, iar cealaltă având grijă de ea, relatează La Repubblica.

Administratorul blocului a sunat la 112 după ce a constatat că nu le mai văzuse de câteva zile bune și nu mai reușea să le contacteze. La fața locului au ajuns pompierii și polițiștii.

Trupurile neînsuflețite ale celor două surori au fost găsite luni dimineață, 29 mai, în apartamentul de pe strada Biancamano, numărul 6, acolo unde au trăit o viață. Corpurile erau în camere separate.

Apartamentul, cu ușa închisă din interior, era aproape în întregime invadat de gunoi. Una dintre surori era imobilizată la pat de mult timp, iar cealaltă o îngrijea și ieșea pentru a face cumpărăturile. Nu aveau rude care să le viziteze.

Se presupune că sora care putea părăsi casa a murit mai întâi, iar cealaltă, rămasă singură și incapabilă de a se mișca, a murit în zilele următoare. După un prim examen al corpurilor, nu au fost găsite semne de violență.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Medicul legist este de părere că cele două surori italiene erau decedate de cel puțin 20 de zile.