Două surori din Italia au plătit 30.000 de euro pentru a-l ucide pe soțul uneia dintre ele

O dramă familială care s-a desfășurat în orașul italian Soriano nel Cimino, din provincia Frosinone (Lazio) a lăsat înmărmurită toată Italia.

Două surori, dintre care una era soția victimei, au plătit suma de 30.000 de euro unui asasin pentru a-l elimina pe Salvatore Bramucci, un bărbat de 57 de ani, care era soțul uneia dintre ele.

Bărbatul italian a fost împușcat mortal la data de 7 august 2022, în timp ce se afla în mașina sa, la o scurtă distanță de domiciliul său.

Conform ziarului Il Messaggero, Elisabetta Bacchio, soția lui Salvatore, a solicitat ajutorul surorii sale pentru a scăpa de soț, pe care îl acuza că era violent cu ea.

700-202309301942
Elisabetta Bacchi și Salvatore Bramucci. Sursă foto: fanpage.it.

Afirmațiile Elisabettei indică o situație devenită insuportabilă pentru ea, care se temea însă să depună plângere împotriva soțului său.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

De asemenea, din investigațiile autorităților reiese că Salvatore Bramucci intenționa să părăsească Italia și să plece cu fiica lor la Tenerife, lucru care a amplificat tensiunile în cadrul cuplului.

În plus, citând o ordonanță, ziarul italian Il Messaggero menționează că Bramucci ar fi luat casa părinților Elisabettei după ce le-ar fi împrumutat bani, comportându-se ca un camătar.

Informațiile privind suma pe care surorile Bacchio erau dispuse să o plătească asasinului au fost arătate într-o ordonanță emisă de judecătorul de investigații preliminare de la Tribunalul din Viterbo.

Aceeași instanță a dispus arestarea preventivă a Elisabettei Bacchio, care se află acum în închisoarea din Civitavecchia. În timpul interogatoriului său, inculpata a ales să nu răspundă la întrebările judecătorului.

În ceea ce privește autorul crimei, acesta a fost reținut la câteva luni după asasinat și se află acum în închisoarea Mammagialla din Viterbo.

Conform cercetărilor, s-a dedus că surorile Bacchio ar fi fost cele care au comandat uciderea, iar asasinul plătit a fost cel care a pus în practică planul criminal.