ACTUALIZARE: Cele două tinere din Botoșani despre care se credea că au dispărut în drum spre Italia au fost găsite

ACTUALIZARE 27.09.2020: Cele două femei au ajuns cu bine în Italia și nu au fost victimele unei dispariții sau infracțiuni, au anunțat polițiștii botoșăneni.

„Acestea au ajuns la destinație și sunt în afara oricărui pericol. De asemenea, au declarat ca nu au fost victimele vreunei infracțiuni”, a precizat Delia Nenișcu, reprezentantul IPJ Botoșani.

Informația ne-a fost confirmată și de bărbatul care le însoțea pe tinerele din Botoșani, care precizează că nu a fost vorba despre nicio infracțiune, cum au specificat unele publicații din România.

„Pur și simplu familiile noastre au intrat în alertă crezând că am avut vreun accident”, a spus bărbatul.

Două tinere femeie din localitatea Ștefănești, județul Botoșani, sunt căutate cu disperare de familiile lor după ce au plecat spre Italia în urmă cu câteva zile, dar nu au ajuns la destinație și nu mai pot fi contactate sub nicio formă. Polițiștii spun că cele două femei au plecat spre Italia împreună cu un bărbat din Hunedoara, scrie ziarul local Monitorul de Botoșani.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
PAMBLICĂ VICTORIA ALEXANDRA de 31 de ani

„La data de 25 septembrie a.c., polițiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că TĂNASE GEANINA LOREDANA de 23 ani și PAMBLICĂ VICTORIA ALEXANDRA de 31 de ani, din orașul Ștefănești au părăsit domiciliul la data de 24 septembrie, împreună cu un tânăr de 33 de ani, din județul Hunedoara, pentru a se deplasa în regiunea Sardinia, Italia, însă nu au ajuns la destinație, iar familia nu a mai putut lua legătura cu niciunul dintre ei”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

TĂNASE GEANINA LOREDANA de 23 ani

Potrivit celor relatate pe site-ul Poliției Române, bărbatul care le însoțea pe cele două femei dispărute se numește STAN ILIUȚĂ CONSTANTIN. Din păcate, polițiștii nu cunosc date referitoare la vestimentația celor două tinere sau alte aspecte care să ajute la identificarea lor.

„Rugăm cetățenii care au informații cu privire la cele două persoane să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, a mai adăugat Delia Nenișcu.